GradUrednički izbor

NAKON 8 I POL GODINA Vrijedna grupa ‘Dubrovnik nekad’ prestaje s radom

dubrovnik nekad muzicka umjetnicka103

Administratori grupe Dubrovnik nekad u kojoj objavljuju brojni zaljubljenici u baštinu našeg grada, gospari Ivo Batričević i Ljubo Milinković objavili su vijest koja je mnoge odmah rastužila. Naime, odlučili su, nakon punih 8 i pol godina rada ugasiti ovu vrijednu grupu.

-Poštovani čanovi grupe, želim vas obavijestiti da naša grupa prestaje s radom nakon 8 i pol godina rada i 40 tisuća postavljenih slika koje smo uredno složili u 102 tematska albuma u kojih je maksimalno stalo 385 do 410 slika. Također smo postavili 103 stručne datoteke i 105 videa koji su bili tema naše grupe ili su od naših druženja. Naša grupa je imala 40 stručnih izleta kao i zabava uz muziku, iće i piće. Tijekom proteklog vremena bilo je ugodno družiti se s vaka – napisali su administratori te dodali kako članovi grupe i dalje mogu pregledavati albume te komentirati i lajkati.

Brojni korisnici u komentarima su se počeli pitati zbog čega su administratori odlučili prestati s radom grupe, a gospar Ivo Batričević odgovorio im je da je grupa postala preglomazna i da je jednostavno trebalo podvući crtu.

Pročitajte još

[FOTO] Postavljena nova prometna signalizacija na potezu od Boninova do Pila

Dulist

Počeli radovi na izgradnji Boćarskog doma ‘Đuro Miletić’

Dulist

Od ponedjeljka se pojačava vozni red ‘petice’, 24 umjesto 13 polazaka

Dulist