Aktualno

NAJAVA IZ LIBERTASA Od srijede se uvodi novi vozni red

libertas autobus044

Libertas Dubrovnik uvodi novi vozni red u srijedu 20. svibnja. Četvrte izmjene voznog reda obuhvatile su prostor prigradskog i gradskog prijevoza.

– Izmjene u gradskom prijevozu usmjerene su ka što boljoj i učestalijoj povezanosti svih dijelova Grada, s posebnim naglaskom na Opću bolnicu Dubrovnik, koja je dodatno povezana reaktiviranom linijom broj 7, dok su ostale gradske linije doživjele preinake u broju autobusa koji prometuju na njima, čime je omogućena bolja i učinkovitija povezanost i veći broj polazaka – ističu iz Libertasa.

Ovim izmjenama obuhvaćen je i prigradski prijevoz te su aktivirane linije na području Konavala, Župe Dubrovačke, Dubrovačkog primorja i Gornjih sela. Osim reaktivacije i češćih polazaka na pojedinim linijama, zadnji polasci su prilagođeni gospodarskim i drugim subjektima koji su s radom počeli nakon posljednje izmjene voznog reda.

-I dalje su na snazi sve preporuke Nacionalnog stožera, Zavoda za javno zdravstvo i Vlade RH kojim je regulirano kretanje, držanje mjera socijalne distance, mjere zaštite i korištenja zaštitnih sredstava i Preporuke u obavljanju prijevoza na međugradskim linijama – zaključuju iz Libertasa.

G PUTNIK 1

Z PUTNIK 1 I PUTNIK 1

 

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist