DuList IN

NAGRADNA IGRA SIMONE DESIGN ‘Imate izvrstan stil, zbog sunca i plavetnila mora!’

simone design 03

Dizajnerske kožne torbe, narukvice, ogrlice i ostali dodatci zbog kojih ćete se osjećati posebno, sve to izrađuje Simone design, ime koje djeluje već deset godina u izradi nakita i modnih dodataka, odnosno – Osječanka Sanja Đaković.

Brend koji Sanja stvara prvenstveno obuhvaća unikatni nakit od kože, no za DuList nam predstavlja i ukupan svoj rad, ali i ocjenjuje stil Dubrovkinja!

Otkad traje Vaša ljubav i kreativno izrađivanje pod imenom Simone Design?

Moja ljubav prema bilo kakvom ručnom radu seže daleko u prošlost, od šivanja odjeće za barbike do nizanja perlica i motanja žice u školskim danima. Studentske sam dane provela radeći na moru na vlastitom štandu, prodavajući svoj nakit i polako se počela rađati ideja o osnivanju vlastitog obrta koja je duga evo već deset godina.

Čime se sve bavite (izrada čega) i koje materijale koristite pri izradi?

Okosnica mog rada je uvijek koža i samo koža. Izrađujem modne dodatke od kombinacije kože s ostalim materijalima. Koža je izvrstan materijal koji je dugovječan i otporan a odličan za kombiniranje. Neki moj stil opisuju kao spoj rocka i punka, možda zbog kože i zakovica ali svakako moj nakit i ostalo je nešto što podiže svačiji stil i stavlja ga u centar. Upravo smo izbacili i novu kolekciju marama za jesen/zimu 2014. koja je odlično prihvaćena još od prošle godine.

Otkrijte nam koje poznate estradne zvijezde nose Vaše komade!

Često moje komade nose poznate estradne zvijezde i dosta njih su i moje stalne mušterije, poput Severnie, Ide Prester, Ivane Kindl, Minee, Remi, Pamele Ramljak, Indire i ostali..

Vi niste završili dizajn, već hrvatski jezik i književnost. U kojim se vodama vidite?

Završila sam Filozofski fakultet, smjer hrvatski jezik i knjizevnost. Svakako bih voljela raditi u školi kao profesor, ali trenutačno sam sretna u ovome što radim. Tko zna!

Za kraj, možete li ocijeniti stil Dubrovkinja?

Modni izričaj Dubrovkinja ocijenila bih svakako izvrsnom ocjenom, osim što žive u predivnom gradu okupanom suncem i plavetnilom mora, dosta mojih mušterija je baš iz Dubrovnika i okolice, Mlini.

 

Nova kolekcija marama: Imamo nešto za Vas!

Na Facebook stranici Simone Design nalazi se mnoštvo proizvoda, klikom na šal ‘SCR – 012’ vidjet ćete model kojeg dijelimo u našoj nagradnoj igri! ‘LIKE-ajte’ stranicu Simone Design i na svom profilu podijelite sliku šala! 

– Prošla kolekcija marama za jesen i zimu je odlično prihvaćena i brzo rasprodana pa sam se ove godine odlučila malo poigrati s teksturama i bojama, dobivajući zanimljiv dizajn koji je upotpunjen kožnom kopčom kao modni dodatak samoj marami. Imamo i novi model marame, spoj srebrne kopce i lanca pretvara ju u potpuno unikatni komad. Kako se teško odvajam od svega što napravim, ove godine popunila sam ormar cijelom kolekcijom. Odlične su u svakoj kombinaciji i nadam se da ćete upotpuniti svoj stil i jesenski look – kazala je Sanja.

Jedna od njih je zaista posebna, model ‘SCR-012’, dizajnerska marama izrađena od prirodnih materijala u više slojeva s dodatkom kožne kopče… I može biti Vaša!

Upravo nju poklanjamo u nagradnoj igri DuLista, sinjorini ili gospođi koja se prva javi na info@dulist.hr. Ostavite nam podatke: Vaše ime, prezime i adresu, kako bi na nju mogao stići željeni žal! 

 

 

Pročitajte još

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist