DuList IN

NAGRADNA IGRA Požurite, dijelimo ulaznice za Silente

craft beer 1

DuList u suradnji s BABA produkcijom nagrađuje ulaznicama za koncert Silentea u Kampu Solitudo.
Dva najsretnija čitatelja ili čitateljice osvojit će po 2 karte, a sve što treba je javiti se s osobnim podacima na e-mail nagradna@dulist.hr.

Podsjetimo, četvrto izdanje Craft Beer Festivala u Dubrovniku posvećenog pivu i glazbi započinje u petak u Kampu Solitudo na Babinom Kuku. Već dobro poznate pivovare obogatit će nepca dubrovačke publike i svih domaćih i stranih posjetitelja festivala. Posjetitelji će moći kušati piva preko deset domaćih zanatskih pivovara s preko petnaest vrsta/stilova piva.

Novost ovogodišnjeg festivala su dva festivalska petka koja predstavljaju pojedini ljetni mjesec. Srpanj predstavlja bend Silente koji će 24. srpnja nastupiti na velikoj pozornici Kampa Solitudo. Mjesec kolovoz predstavljaju rock’n’roll veterani Goran Bare i Majke koji će 22. kolovoza začinjeni ponudom vrhunskog zanatskog piva i street fooda predstaviti svoj novi singl ‘Rođen za suze’. Od posebnih zanimljivosti izdvajamo predstavljanje domaćih zanatskih pivovara kao što su Maskeron, Republika i Seoska Kuća na čijim će šankovima posjetitelji moći kušati više vrsta piva lokalnih pivskih majstora.

Karte za oba dana festivala mogu se kupiti preko sustava Eventim te na sljedećim prodajnim mjestima: Gastro shop Pomalo, Miljenka Bratoša 30; Sandwich bar Popaj, Vukovarska 26; R.K. Srđ, BeautyLoop, Recepcija Kampa Solitudo, Babin Kuk te na dan koncerta na ulazu festivala.

ducbf silente web

Pročitajte još

[FOTO] Uspješno završeno drugo izdanje Ponta Lopud Jazz Festivala

Dulist

OSMA SEZONA ‘ŽIVOTA NA VAGI’ Prvo vaganje Matea Biloša i ostalih kandidata

Dulist

GRUŠKA NOĆ Magazin oduševio publiku na gruškoj rivi

Dulist