DuList INDuList PROMO

NAGRADNA IGRA Osvojite set bučica za vježbanje i vrijedne Nivea proizvode

pokreni se mikulandra macan

Dulist u sklopu projekta Pokreni se daruje najbrže čitateljice i čitatelje NIVEA proizvodima za njegu i učvrščivanje kože koji su neophodni uz vježbanje u postizanju što boljeg učinka, te set Kineta bučica za trening.

U sezoni godišnjih odmora koji su pred nama i teške vruće dane možemo pretvoriti u korist za sebe! Projekt Pokreni se na jednoj od najljepših plaža svijeta – dubrovačkim Banjama ukazuje na dobrobiti vježbanja uz more!

Voditeljica i producentica Darija Mikulandra te vaterpolist Juga Marko Macan otkrivaju tajnu savršenog izgleda ali i pozivaju Dubrovčane na zajedničko vježbanje i uživanje uz more u sklopu projekta Pokreni se.

Jedna od najpoznatijih plaža svijeta, dubrovačke Banje i East West beach club biti će najljepši fitness centar na otvorenom u svijetu, sutra, u srijedu, 18. lipnja od 18 sati.

Pod vodstvom kineziologa Fedora Kulušića Pokreni se po drugi puta u Dubrovniku. Svi prijavljeni vježbači na poklon će dobiti paket NIVEA proizvoda za njegu i učvrščivanje kože, Kineta elastične trake za vježbanje, Jamnica Pro Sport izotonički napitak, magazin Men’s Helath, proteine BioTech USA i brojna druga iznenađenja.

Prijavite se i Vi za vježbanje u Dubrovniku, Šibeniku, Tuheljskim Toplicama i Zagrebu na www.pokrenise.hr

Kako bi postali dobitnici vrijednih nagrada trebate biti brzi i točno odgovoriti na nagradno pitanje, a ono glasi: Kako se zove pokret koji zagovara vježbanje uz more? Točan odgovor uz osnovne podatke (ime, prezime, adresa i telefon) uputite na e-mail: info@dulist.hr uz naznaku „NAGRADNA“.

Četvero najbržih nagradit ćemo Nivea vrijednim paket poklonima i setom Kineta bučica.

Pročitajte još

Klapa Kaše osvojila nagradu na Večerima dalmatinske pisme u Kaštel Kambelovcu

Dulist

[RAZGOVOR] GORAN VIŠNJIĆ Ljudi govore: Vratio se Šime! A ja nisam nikad ni otišao!

Ivana Mijić Vulinović

(FOTO) Pogledajte tko se sve zabavljao na Osojniku

Dulist