Zanimljivosti

Nagrade Marilki Tovarac i hotelu Argosy

Valamar nagrade 2012

Hotel Argosy, po ovogodišnjim rezultatima, jedan je od hotela koji su se najviše iskazali u vodećoj turističkoj grupaciji Valamar. Osim Argosyja, najbolji su bili kamp Marina u Labinu, te porečki hotel Valamar Pinia.

Nagrada za najbolje timsko postignuće uručena je timu Valamarovog rezervacijskog centra.

Priznanja su uručena na godišnjem okupljanju zaposlenika Valamara u porečkom hotelu Valamar Diamant, a četiri ravnopravna priznanja za najboljeg zaposlenika godine i to Mariji Hrvatin, Kemalu Salihoviću i Andrei Trifoniju, te Marilki Tovarac iz Dubrovnika.

– Marilka Tovarac voditeljica je proaktivne prodaje kongresnih kapaciteta Valamara. Vesela, srdačna, s iznimnim osjećajem za potrebe poslovnih partnera i kolega s kojima surađuje, Marilka je jedna od najzaslužnijih što je kongresni tim prodaje Valamara ove godine ostvario 41 posto veće prihode u odnosu na lani – napominju iz Valamara.

Priznanje za hotel koji je ostvario najbolje rezultate u 2012. u ime svih zaposlenika primio je Josip Konjevod, direktor dubrovačkog hotela Argosy.
Ovaj je hotel ostvario 2,6 milijuna kuna veću bruto operativnu dobit nego lani, te je time i premašio plan, dok je zadovoljstvo zaposlenika hotela korporativnom klimom i kulturom poboljšano za 26 posto.
 

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1897. Na Korčuli rođen kipar Frano Kršinić

Dulist

Australska influencerica upozorava na pravila odijevanja na hrvatskim plažama

Dulist

NA DANAŠNJI DAN 1977. Umro utemeljitelj Umjetničke galerije Dubrovnik Kosta Strajnić

Dulist