Sport

Nade Juga osvojile broncu!

mladi jug29

Nade Juga osvojile su broncu na završnom turniru prvenstva Hrvatske za vaterpoliste rođene 2001. godine i mlađe, koje se od četvrtka do nedjelje igralo na bazenu u Gružu.

Mali Jugaši su u utakmici za treće mjesto svladali vršnjake iz Šibenika sa 6:3. Po dva gola za momčad trenera Mara Pulića zabili su Miho Lončarić i Petar Alamat, dok su jednom bili precizni Niko Šimunović i Boris Ivaniš.

Prvak je splitski Mornar Brodospas, koji je nakon jučerašnje pobjede nad Jugom u polufinalu danas u finalu pobijedio riječko Primorje EB s 10:6.

Peto mjesto na turniru pripalo je mladim vaterpolistima Cavtata, nakon pobjede 5:2 nad Zadrom 1952.. Druga momčad Juga zauzela je 14. mjesto nakon jutrošnjeg poraza od Opatije 6:5, a Gusar iz Mlina pobjedom je nad Okrukom izbjegao posljednje, 16. mjesto.
 

Sastav Juga na završnici
Brončane nade

Na završnom turniru Jug je nastupio u sastavu: Ivan Ljuban, Ivo Borovina, Boris Ivaniš, Mario Vuković, Antonio Gavranić, Niko Šimunović, Miho Lončarić, Petar Alamat, Jakov Pulić, Milo zelen, Nikša Marković, Kristijan Raguž, Robert Soko, Leon Cukrov, Luka Stahor i Đino Franić, a pod vodstvom trenera Mara Pulića i pomoćnog trenera Joška Turka.

Pročitajte još

HRVATSKA NA VRHU Čubranić proglašen najboljim vratarem Europskog prvenstva, Pavlić najbolji strijelac

Dulist

ZLATO JE NAŠE! Mladi hrvatski vaterpolisti prvaci Europe!

Dulist

Idemo po zlato!

Dulist