Aktualno

NA SVETU KATU Dođite na donatorski dan Župe sv. Mihajla za Dom za starije osobe Dubrovnik!

003mihajlo

Župa svetoga Mihajla Lapad organizira Donatorski dan za Dom za starije osobe Dubrovnik, koji skrbi o 152 korisnika.
-Želimo im osigurati dostojanstven boravak u njihovoj zadnjoj životnoj etapi. Zato je u središtu naše akcije čovjek sa svojim neupitnim dostojanstvom, a riječ je o starijim osobama, ‘prikovanim’ uz svoje krevete te je neophodno da isti budu visokokvalitetni kako bismo korisnicima osigurali najbolje što današnja tehnologija proizvodnje medicinske opreme pruža – ističe u pozivu don Robert Ćibarić te dodaje kako je cilj ove akcije osigurati 50 medicinskih elektromotornih kreveta, madraca i pripadajućih noćnih ormarića.
Stoga se pozivaju svi da dođu na sportske terene Župe sv. Mihajla u što većem broju s obitelji i prijateljima u subotu 25. studenog 2023. godine s početkom u 11 sati. Druženje će trajati dugo jer se slavi i sveta Kate te su pozvane sve Kate da proslave imendan sa svojim prijateljicama/prijateljima, jer će se za pjesmu i zabavu pobrinuti klapa Ragusavecchi. Najavljeno je i glazbeno iznenađenje iz Šibenika.
-Bit će to dan za pamćenje na svim razinama humanosti, ljubavi, dobrote, radosti, solidarnosti, … Zato se priprema jedna gastro delicija, koju su rijetki probali, a imati će prilike uz glazbu i druženje uživati u daleko poznatom skradinskom rizotu, koji se priprema najmanje 12 sati uz najkvalitetnije namirnice odnosno sastojke. Za to će se pobrinuti gosti, koji nas dolaze iznenaditi spomenutom delicijom i time doprinijeti uspjehu ove akcije.
-A mi im uzvratimo dolaskom. Prigoda je da svi zajedno kao i uvijek pokažemo dobru volju, i u dobrom društvu svijetu oko sebe pružimo ljubav koju nosimo u sebi – zaključuje don Ćibarić.

Donacija – račun:
DOM ZA STARIJE OSOBE DUBROVNIK
Branitelja Dubrovnik 33
OIB: 157957993389
IBAN: HR9323900011100021071
MODEL: HROO
P0ZIV NA BROJ: 15795793389
OPIS: Donacija za medicinska pomqgala

Pročitajte još

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

Dulist

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist