DuList IN

NA POZIV KINESKE VLADE Ines Tričković nastupa na najvećem kineskom glazbenom festivalu

ines t web

Naša pjevačica svjetskoga glasa Ines Tričković preko svoje je agentice dobila poziv od Kineske vlade da kao predstavnica Hrvatske i Dubrovnika nastupi na najvećem glazbenom festivalu u Kini. Pjevat će u prestižnoj ‘Cadillac Concert Hall’ u Shanghaiu 21. listopada.

Doduše u Kini je Ines već kao doma, s obzirom da je jedno vrijeme tamo živjela i stvarala, što je prepoznala i struka i publika.

-Počašćena sam naravno i jako se veselim! – u dahu nam je rekla pjevačica, kojoj je ljeto bilo i još uvijek je vrlo dinamično.

-Vratile su se velike svirke, festivali, eventi, napokon nakon 3 godine Covid restrikcija koje su nas dobro bile oštetile, sve nas izvedbene umjetnike – govori nam Tričković, koju smo pitali jesu li je gotovo svakodnevni nastupi, tijekom sezone koja se već bliži kraju, umorili.

Ja volim raditi. Obožavam stvarati, pjevati, nastupati, to je moj dom. I moja misija, tako da me zapravo sve to skupa ne umara, već puni energijom. Kada radiš što voliš i donosiš svijetu ljepotu kroz glazbu onda sav umor i napor jednostavno nestanu i dobijaš energije za još – zaključila je Ines, koja je osim u Kini nastupala diljem svijeta; u Hong Kongu, Macau, Americi, Francuskoj, Španjolskoj, Izraelu, Finskoj, Austriji…

ines trickovic web

Pročitajte još

NAGRADNA IGRA Osvojite dvije ulaznice za koncert Abba Ringa!

Dulist

[RAZGOVOR] Leona Miletić-Dri: Ljubav prema glazbi naslijedila sam od babe Đoke

Maris Guca

Dođite u Slano na ‘Wine & Fish Street Food Night’!

Dulist