DuList PROMO

NA PLAŽI HOTELA ADRIATIC Uživajte u najljepšem zalasku sunca iza Grebena uz koktele i slasne delicije

maestrali adriatic food corner 8

Omiljeno kupalište domaćih, plaža Hotela Adriatic ove sezone svo­jim gostima nudi samo ono najbolje.
Smješten u debelom hladu plaže, Adriatic Food Corner obogatio je svoju ponudu te omogućio svojim gostima, pored standardnog ispijanja kave i hladnih napitaka, raznovrsne deli­cije za svačiji ukus.

Ponuda uključuje ljetne salate, pizzelle i hamburgere za one koji preferiraju brzinski nešto gricnuti te konkretnije opcije za one koji vole tradicionalna jela s puno okusa. Posebno se izdvaja brancin na žaru, savršeno pripremljen koji se sjajno slaže s blitvom i maslino­vim uljem.

maestrali adriatic food corner 6

Tu su i papaline u kom­binaciji s prženim krumpirićima. Osvježavajućih i bezalkoholnih pića, kao i pomno pripremljenih koktela neće nedostajati, kao ni slatkih vafela sa sladoledom u kombinaciji s raznim preljevima.

Doživite savršenu kombinaciju gastronomije, prirodne ljepote, opuštajuće lounge glazbe i nevjerojatnih trenutaka koje vam pruža Adriatic Food Corner na plaži Hotela Adriatic

Lounge ritmovi i šum mora
Adriatic Food Corner otvoren je od 9 sati pa možete započeti dan s uku­snim i zasitnim smoothiejima koji će vam dati energiju za cjelodnevno uži­vanje. Uz sve to, Adriatic Food Corner omogućava vam uživanje u zalasku sunca s koktelom u ruci.

maestrali adriatic food corner 7

Stoga, dođite u vrijeme prije sumraka, kad se dan pretvara u noć i nebo svijetli zagasito narančastom bojom, udobno se zava­lite i uživajte u velikom izboru koktela, napitaka i slastica. Osluškujući opu­štajuće zvukove mora pomješanih s lounge ritmovima uživat ćete u pre­krasnom zalasku sunca iza Grebena.

maestrali adriatic food corner 2

Pročitajte još

LIBERTAS MEĐUNARODNO SVEUČILIŠTE Prijave u tijeku!

Dulist

U HOTELU RIXOS Otkrijte XD kolekciju i kampanju koja donosi prepoznatljiv, a uvijek nov jezik

Dulist

Čistoća postavila novo javno odlagalište otpada