Zanimljivosti

Na novoj radionici Centra za poduzetništvo doznajte kako prezentacijskim vještinama unaprijediti prodaju

shutterstock 1729190293

Prezentacijske vještine predstavljaju ključni element uspješne prodaje. Pažljivo izrađene prezentacije omogućuju prijenos ključnih informacija o proizvodu ili usluzi na jasan i uvjerljiv način, omogućujući uspostavu veze s kupcima i stvaranje pozitivnog dojma o ponuđenom proizvodu ili usluzi.

Ulaganje u razvoj prezentacijskih vještina je izuzetno važno za unapređenje prodaje i dugoročni uspjeh u poslovanju. S tim na umu, Centar za poduzetništvo DNŽ organizira besplatnu edukativnu radionicu na temu Kako putem prezentacijskih vještina unaprijediti prodaju?.

Cilj radionice je osnažiti polaznike i naučiti ih prezentacijskim vještinama koje su usklađene s očekivanjima današnje publike, istovremeno naglašavajući važnost storytellinga u suvremenom prodajnom okruženju. Kako bismo postigli ove ciljeve, radionica će uključivati praktični dio, gdje će polaznici imati priliku kreirati vlastitu prezentaciju. Tijekom ovog segmenta, bit će vam pruženo vrijeme za vježbanje i usavršavanje svog prodajnog pitch-a.

Banner 300x250 DU 1

Radionica će se održati ovog četvrtka, 26. rujna u 10 sati u Poduzetničkom inkubatoru Dubrovnik. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je tri sata.

Pročitajte još

KULTURNI GASTRO DOGAĐAJ Taste the Mediterranean u hotelu Excelsior

Dulist

[FOTO] ‘DAN SIGURNOSTI U PROMETU’ Pogledajte kako je bilo!

Dulist

TOP 23 Irina Brajčić zamijenila crnu pregaču za bijelu i tako osigurala ostanak u timu!

Dulist