Politika

NA LISTI SAMO DVA IMENA IZ DUBROVNIKA Ovo su Škorini ljudi u desetoj izbornoj jedinici

Domovinski pokret predaje liste

Domovinski pokret Miroslava Škore predao je svoje liste za parlamentarne izbore Državnom izbornom povjerenstvu. Na desetoj su se izbornoj listi našla i neka imena iz Dubrovačko-neretvanske županije. Uz nositeljicu Ružu Tomašić, Škoro je postavio Ivanu Marić i Matea Haićmana iz Dubrovnika na devetu, odnosno 11 poziciju na listi te Jelenu Vuka iz Ploča na 13. mjesto. Riječ je o dosad javnosti slabo poznatim imenima.

Predlagatelji listi za deset izbornih jedinica su Domovinski pokret Miroslava Škore, Hrvatski suverenisti, Blok za Hrvatsku, Hrvatska konzervativna stranka, HRAST – pokret za uspješnu Hrvatsku, Stranka umirovljenika i Zelena lista.

skoro lista 10

-Predali smo liste u ime koalicije Domovinskog pokreta, uz narod koji je ustvari predao svoju listu za izbore koji će se održati 5. srpnja, na kojima će se pokazati koliku snagu ima ova koalicija.Već se u pretkampanji vidjelo u kojem smjeru se kreću pitanja, strelice koje dolaze iz ovog dupoloskog HDZ-a i SDP-a, čija će vladavina završiti ovoga 5. srpnja – izjavio je Miroslav Škoro.
-Volio bih zahvaliti svima onima koji su kroz ovih svega nekoliko tjedana uspjeli napraviti jedan snažan politički pokret, koji neće biti treća opcija, nego će nakon izbora biti prva i jedina opcija bez koje neće biti moguće formirati vlast. Zahvaljujem svim koalicijskim partnerima, ali i onima s kojima smo pregovarali, a nismo se uspjeli dogovoriti. Nećemo voditi prljavu kampanju – želimo svima puno sreće i političkog uspjeha. Hrvatskom saboru ćemo vratiti dignitet i ono poštovanje i ponos, da hrvatski građani imaju gdje uprijeti oči kad traže pravdu – nastavio je Škoro.
Miroslav Škoro potom je pozvao sve političke opcije na sučeljavanje, o bilo kojoj temi, u bilo koje doba i na bilo kojem mjestu, da razgovaraju pred hrvatskim narodom.
-Poručujem svima, a posebice svim političkim protivnicima koji šalju poruke da se ja bojim njih, sučeljavanja i razgovora s njima, nemojte se više skrivati iza demokratske procedure, iza vama sklonih urednika i televizijskih i medijskih kuća. Pozivam vas da izaberete stadion, sportsku dvoranu ili bilo što u ovoj Hrvatskoj da se nađemo i da razgovaramo pred narodom – poručio je Škoro i dodao da svi mogu biti na jednoj strani, skupa sa žetončićima i etnobiznismenima, a on će biti na drugoj s hrvatskim narodom, istaknuto je u priopćenju Domovinskog pokreta.

Liste pogledajte ovdje.

Pročitajte još

Država će podstanarima plaćati dio stanarine?

Dulist

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist