Crna kronika

Na Karasovićima zaplijenjeno 2,6 kilograma droge

mup droga01

Hrvatska granična policija na međunarodnom prijelazu Karasovići u subotu je ostvarila značajan ‘ulov’.

Naime, ulaznoj graničnoj kontroli na Karasovićima oko 1.30 sati pristupio je automobil albanskih nacionalnih oznaka, u kojemu su pronađena 4 paketa heroina ukupne težine 1 634 grama i 2 paketa sa 1 046 grama kokaina. Vozilom je upravljao 27-godišnji državljanin Albanije, a droga je bila skrivena ispod instrument-ploče u automobilu.

Naime, policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji s djelatnicima Carine su tijekom obavljanja granične kontrole uočili skriveni paket karakterističan za pakiranje droge, zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje.

Temeljem naloga Županijskog suda u Dubrovniku obavljena je detaljna pretraga automobila kojom prilikom su pronađeni paketi s drogom. Zaplijenjena količina heroina i kokaina u uličnoj preprodaji na području Republike Hrvatske dosegla bi iznos veći od 2 milijuna kuna, dok bi miješanjem s raznim punilima radi povećanja mase, dosegla i puno veći iznos.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 27-godišnji državljanin Albanije je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

Majka dječaka zatekla pedofila kako masturbira na plaži i dobila šakom u glavu

Dulist

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist