Crna kronika

NA GORNJEM BRGATU 25,53 kilograma marihuane skriveno u boci auto plina

MUP Policija marihuana

U srijedu, 26. veljače, u večernjim satima na međunarodnom cestovnom graničnom prijelazu Gornji Brgat u osobnom automobilu albanskih nacionalnih oznaka pronađeno je 50 paketa u kojima se nalazila prešana marihuana, ukupne težine 25,53 kilograma.

Vozilom je upravljala 26-godišnja državljanka Albanije, a droga je pronađena u boci auto plina koji se nalazio u prtljažniku. Naime, tijekom obavljanja granične kontrole policijski službenici Policijske postaje Gruda u suradnji sa djelatnicima mobilne jedinice carine uočili su preinake i svježe varove na boci auto plina, zbog čega se posumnjalo na krijumčarenje te je zatražen nalog za pretragu vozila.

Pretragom je boca rastavljena te je u unutrašnjosti pronađena spomenuta droga čija sveukupna tržišna vrijednost iznosi gotovo 400 tisuća kuna, dok bi ova količina u uličnoj preprodaji dosegla iznos od preko milijun kuna.

Zbog sumnje da je počinila kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama 26-godišnja državljanka Albanije je sinoć, uz kaznenu prijavu, predana pritvorskom nadzorniku Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

Pročitajte još

PROMETNA NA KUNEJIMA Ozlijeđen motociklist

Dulist

U LOVIŠTU Ukrajinka uništila šumu, ugrozila stanište ptica, gradila bez dozvole…

Dulist

UBOJSTVO U POKUŠAJU NA KORČULI Nožem nasrnuo na izvanbračnu suprugu i teško je ozlijedio

Dulist