DuList IN

Na DKF-u bogat program

karneval fest 02 1

Ovogodišnji treći po redu Dubrovnik karneval fest najavio je događaje za naredne dane. Tako se očekuje Festival zabavne glazbe, Noći u ateljeu, Sarajevske večeri, Karnevalske regate, Kapetanski bal, Open Air Party i Gastro show.

Na konferenciji za medije je  bio prisutan i bosansko hercegovački  pjevač Hari Varešanović koji je kazao da mu je posebna čast biti u Dubrovniku i sudjelovati na jednoj ovakvoj manifestaciji dodajući kako Dubrovnik i Sarajevo imaju posebnu vezu i donos.

 
U ime organizacijskog odbora Milan Perić naglasio je da jedan ovakav događaj pomaže da se sezona nastavi a ne da ode na zimski san i produži turistička sezona tijekom cijele godine.
 

U dogovoru s putničkim agencijama iz Bosne i Hercegovine iz Sarajeva, Zagreba napravili i određene aranžmane tako da gosti mogu dolaziti ciljano u Dubrovnik. Ja se nadam i da će naše hotelske kuće i privatni iznajmljivači biti bolje popunjeni – kazao je Perić.
 

Znamo da su napravljene posebne ponude za Sarajlije i da se očekuje povećan broj gostiju, a prave brojke ćemo znati kad prođe DKF. Dogodine krećemo mnogo ranije s pripremama i planirat ćemo unaprijed programe i povezati s agencijama i napraviti paket aranžmane po nižim cijenama, već sad imamo u vidu određene hotele – izjavila je direktorica turističke zajednice Romana Vlašić.

Pročitajte još

NOVI PROGRAM Što pogledati u kinima?

Dulist

[FOTO] ‘Cirkusom u soli’ zaključen središnji dio programa Festivala soli 2024!

Dulist

[FOTO] Masterclass i izložba zaključili su prvi vikend Epidaurus Cavtat Festivala

Dulist