DuList IN

MUČNINA I SELFIE BEZ HLAČA Poznati glumac imao urnebesno bizaran boravak u Dubrovniku

stephen merchant

Britanski glumac i komičar Stephen Merchant 2021. godine se u showu Jonathana Rossa prisjetio anegdote iz Dubrovnika koju pamti do danas, prenosi Dnevno.hr.

– Najneobičnija situacija gdje me netko prepoznao dogodila se u Dubrovniku. Snimao sam nešto u Dubrovniku i morao sam jesti kamenice za to snimanje . započeo je.

– Baš prije toga mi je netko rekao da jednom kad pojedeš lošu kamenicu više nikad nećeš pojesti kamenicu jer je bol neizdrživa – dodao je. “Proročanstvo” s kamenicama se Merchantu uskoro i obistinilo.

– Oko četiri sata kasnije toliko me boljelo, bio sam zgrčen u hotelskoj sobi i vrištao da nikad više neću pojesti kamenicu. I najgore, te kamenice nisu izlazile iz mene pa su zvali doktora – nastavio je komičar. Liječnik je došao i rekao da će mu dati injekciju i to u stražnjicu.

‘Dao mi je injekciju i pitao me bi li mogao dobiti selfie’

– Skinuo sam pidžamu, nagnuo se, a on kaže: ‘Jeste li vi Stephen Merchant?’ Prva pomisao na to mi je bila – je li me zaista prepoznao po stražnjici? Jesam li po tome poznat u Dubrovniku? Jesam li hrvatska Kim Kardashian? – šalio se.

– Dao mi je injekciju i pitao me bi li mogao dobiti selfie. Ja sam se u bolovima nagnuo i fotografirao s njim – prepričao je i dodao da se liječnik sutra vratio da mu se ispriča što je tražio selfie s njim u takvom trenutku.

– Bio je jako drag, došao je u svoje slobodno vrijeme. Ali i dalje ima fotku sa mnom bez hlača – zaključio je komičar i nasmijao sve u studiju.

Iako Merchant nije otkrio kada se zbio događaj, moguće je da je riječ o 2019. godini kada je sudjelovao u snimanju dokumentarca Travel Man: 48 hrs in voditelja Richarda Ayoade.

Foto: Stephen Merchant/Instagram

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist