Grad

MRZLA STARA GODINA Zrakoplovi ne lete, ograničen promet Mostom dr. Franja Tuđmana

most zrak

Dubrovnik se na jutro Stare godine probudio s temperaturom ispod ništice, a na širem području mjestimice i sa snijegom koji se ne zadržava na tlu.

Kako jutros javljaju Storm Chasersi, njihova postaja u Gružu zabilježila je -3,3 stupnja Celzija, dok je na Bosanci bilo -6.

– Pad bi bio i veći da se tijekom noći nije naoblačilo (naoblaka po noći usporava ili zaustavlja hlađenje). Sada je oblačno uz -1.5°C i jaku buru, a postoji mogućnost i da vidimo koju pahuljicu. U Splitu je još dosta ledenije, tamo puše olujna i orkanska bura uz -5 stupnjeva Celzija – kažu.

Dragi čitatelji, ukoliko na području Grada gdje živite ili provodite ovo hladno jutro pada snijeg pošaljite nam fotografije na info@dulist.hr, a mi ćemo ih objaviti u fotogaleriji.

Inače, na Mostu dr. Franja Tuđmana vrijedi zabrana prometa za prvu skupinu vozila (autobusi na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle). U prekidu je katamaranska linija Korčula-Hvar-Split, a prema informaciji iz Lučke kapetanije brod za Elafite plovi po plovidbenom redu.

Zrakoplov koji je sinoć trebao sletjeti u Zračnu luku Dubrovnik preusmjeren je u Split, a jutros je let iz Splita otkazan, kao i odlazni let za Zagreb.

Pročitajte još

Grmljavinsko nevrijeme ipak će nas zaobići?!

Dulist

ČEP U PROMETU: Spojili se Župa i grad

Dulist

Ostvareno 2 milijuna noćenja, 11 dana ranije nego lani

Dulist