Aktualno

MOŽE LI NIŽE? Matko i Brane zgroženi, netko je podigao novce namijenjene za liječenje male Goge

goge i mama

Splitski glazbenici Matko & Brane ove subote pjevat će ‘za Gogin korak’. Riječ je o humanitarnoj akciji za djevojčicu Gogu iz Dubrovnika. Goge je rođena u 30. tjednu trudnoće i od tada se bori za život i zdravlje. Nije mogla sjediti, otvoriti šake, govoriti. No već nakon prvog ciklusa neurorehabilitacije – postignut je veliki napredak. Svakodnevno je majka Magda vodi na terapije koje su jako skupe.

Zabavljački dvojac iz Splita već je pjevao za djevojčicu u svibnju prošle godine kada su sakupili 25 tisuća kuna. Sada su odlučili ponoviti akciju. Ova humanitarna priča dokaz je da ima dobrih ljudi koji su spremni pomoći onima kojima je pomoć potrebna, no sada se dogodilo i nešto ružno što je zgrozilo splitske glazbenike, a sigurni smo da će i vas. No, krenimo redom.

Glazbenici zgroženi

Njihov prijatelj dobio je na kladionici, dobitak iznosi 600 kuna i on ga je odlučio donirati za malu Gogu. No, tu je došlo do problema.

-U subotu sviramo od doma, kao što smo u pandemiji svirali. Sviramo za Gogu. Moj prijatelj je dobio na kladionici 600 i nešto kuna i odlučio je pokloniti tiket za ovu akciju. I ja ga pitam jel mogu objavit tiket, on kaže da mogu. Ja ga objavim, kad nakon 10 minuta mi on govori ‘Ajme da ne bi ovo ko zloupotrijebio?’. Ja ga pitam da kako je to uopće moguće, a on meni da bi ga – netko mogao naplatit. Reka sam ‘Ma nek mu je sa srićom, neka ide tome na dušu’, ali mislio sam da se to nitko ne bi usudio učinit jer je navedeno da sve ide za malu Gogu – kaže za Dalmaciju danas na početku priče Matko.

Sve će biti prijavljeno policiji

I dogodilo se baš ono čega su se bojali. Netko je tiket unovčio. U kladionici im nisu htjeli reći tko je to učinio, ali cijeli slučaj će uskoro biti – prijavljen policiji.

-Ići ćemo na policiju, ne zato šta ne mogu bez tih 600 kuna, nego zato što je taj novac bio namijenjen za dijete kojem je potrebno. Suze mi dolaze na oči. Reka mi je prijatelj da će on svakako dati 600 kuna za Gogu. Zaista ne mogu zamislit koliko neko mora bit jadan da bi ovako nešto učinio? – ističe za kraj Matko i poziva sve koji mogu da poprate ovu akciju.

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist