Aktualno

Most zatvoren, sav promet preko Brgata!

most zrak

Prema informacijama iz Hrvatskog autokluba, zbog jakog vjetra prekinut je promet na Mostu dr. Franja Tuđmana, a vozi se obilazno preko Brgata i Komolca, jer je zbog radova zatvorena i cesta kroz Sustjepan.

Podsjetimo, početkom listopada na naše pitanje što će biti ako se ostvari scenarij da zbog jake bure Most bude zatvoren, v.d. pročelnika za promet i razvojne projekte Dinko Mirić odgovorio je: „Pa nadajmo se da neće puhat!“.

Jutrošnja jaka bura poput osušenog lista otpuhala je pročelnikovu nadu, a sav promet u i iz grada Dubrovnika odvija se cestom preko Brgata.

Iz poduzeća Libertas obavještavaju kako je zbog zatvaranja mosta promijenjena  trasa prometovanja na linijama 1A, 1B i 1C, koje će prometovati na relaciji: Mokošica – Komolac – Brgat – Dubac – Sustjepan – Pile i obratno. Također napominju kako će zbog navedenih izmjena doći do povrede voznog reda, pa se putnici mole na razumijevanje. Ove izmjene vrijede do ponovnog puštanja mosta Dr. Franja Tuđmana u promet.

Inače, kako se može saznati s internetske stranice Zračne luke Dubrovnik, odgođeno je slijetanje zrakoplova Croatia Airlinesa koji je trebao u 13.30 stići iz Zagreba. Samim time odgođeno je i polijetanje u povratnom pravcu zakazano u 14.05 sati.

Pročitajte još

Stižu drakonske kazne zbog klima uređaja na pročeljima

Dulist

Klapa Kaše osvojila je treću nagradu publike u Šibeniku

Dulist

Prva misa don Roberta Ćibarića u Župi sv. Vida u Trstenom

Dulist