Aktualno

Most otvoren, voda zamućena

most4

Most dr. Franja Tuđmana, koji je od 9.10 sati bio zatvoren za sve skupine vozila, otvoren je za promet od 9:40 sati, javlja Županijski centar 112.

I dalje vrijedi obavijest od strane Zavoda za javno zdravstvo DNŽ da je voda sa izvorišta Omble i Vrela u Šumetu zbog kiša zamućena preko propisanih vrijednosti. Voda se klorira i mikrobiološki je ispravna. Voda nije štetna za zdravlje, ali ipak preporučuju da se voda za piće ulije u posudu, sačeka da se istaloži i istaloženi dio prokuha.

Zračni promet u zračnoj luci Dubrovnik normalno se odvija, jutrošnji zrakoplov iz Zagreba uspješno je sletio u 7 sati, a zrakoplov za Frankfurt uzletio je u 7:47.

Puše jaka bura s mjestimičnim udarima od 30 do 60 čvorova. More na otvorenom dijelu južnog i srednjeg Jadrana ponegdje 5. Na otvorenom moru i južnom Jadranu mjestimice nevere. Ciklona sa središtem iznad južnog Jadrana se premješta na jugoistok, a sa sjeverozapada jača anticiklonalni greben.

Na području doline Neretve od devet sati ukinuti su zimski uvjeti vožnje.

Ceste koje su pokrivene poledicom i mjestimice snijegom su D8 Baćina – Klek – GP Klek, D9 Metković – Opuzen, D62 Ravča – Metković, D425 Karamatići – Čeveljuša, D414 Orebić – Ston, D415 Trpanj Donja Banda. Osim njih, zatvorene su i županijske ceste 6208 Vrgorac – Staševica, 6220 Metković – Mlinište GP s BiH, te 6276 Mali Prolog – Ploče. Snijega ima i na cesti Zvekovica – Pridvorje, te po cestama u Konavoskim brdima.

Pročitajte još

ZAGREB, DUBROVNIK, HODOČAŠĆE…. Šuica na službena putovanja potrošila 360 tisuća eura

Dulist

ZRINKA RUDEŽ Horde turista ugrožavaju pravo stanara na dostojanstven život. Da, podržavam novi Zakon!

Dulist

PROCURIO DOKUMENT Šuica će se u Komisiji baviti priuštivim stanovanjem, zdravstvom ili socijalni pitanjima

Dulist