DuList INUrednički izbor

MOGAO JOJ JE I OTOK UPASTI U KADAR Tamara Ecclestone pohvalila se fotkom s ‘Lokruma’ i izazvala podsmijeh

tamara ecclestone lokrum naslovna

Bili smo na Lokrumu u potrazi za zečevima – pohvalila se na svome Instagram profilu Tamara Ecclestone, kćer Bernieja i Slavice Ecclestone koja sa svojom obitelji i sestrom Petrom boravi u Dubrovniku već nekoliko dana. Pohvalila se poznata Ecclestoneica i brojnim drugim fotografijama kako s Lokruma tako i diljem dubrovačkog akvatorija. Međutim, niti na jednoj fotografiji niti Lokruma ni ‘na vidiku’, niti se može iščitati gdje je to po našem akvatoriju bila.

Tako na fotografiji za koju je zapisala da je na Lokrumu pozira sa svojoj kćerkicom Sophiom i suprugom Jayem Rutlandom, a vidi se tek da stoje na nekoj povišenoj stijeni uz more.

tamara ecclestone lokrumOvaj Dubrovčanima omiljeni otok vrvi tolikim lijepim mjestima na kojima se mogu napraviti savršene fotografije. Štoviše, brojni turisti jedva čekaju uhvatiti pravu postu kako bi ponijeli uspomenu natrag u svoju zemlju te se pohvalili da su bili na popularnom i poznatom Lokrumu. Teško je povjerovati da je Tamaru Lokrum ostavio ravnodušnom, ali sudeći prema fotografijama, osim natpisa poviše fotki kako je riječ o Lokrumu, neće baš imati materijal za hvaliti se da je uživala u njegovoj ljepoti. I druge fotografije na njezinom Instagram profilu sugeriraju da je negdje uživala uz more, što se jedva nazire u pozadini ispred fotografija njezine kćeri ili supruga, ali, ponovno, iz njih je teško razabrati da se uopće radi o dubrovačkom akvatoriju. Prijatelji će joj, čini se, stoga morat’ vjerovat’ na riječ.

Foto: Instagram/Tamara Ecclestone

Pročitajte još

PIŠE PAVO JANČIĆ ‘Sunčanje na Mjesecu ili kaj je to Jupa?’

Dulist

Jelena Perčin i Ante Gelo zajedno plove na ‘Oliveru’ prema Korčuli

Dulist

Rekorderka vrijedna 127 milijuna dolara uplovila u Gruž!

Dulist