Sport

Modrić nakon remija: Nije nam jedini cilj proći skupinu, ciljevi su nam puno veći

modric perisic vatreni

Uz izbornika Zlatka Dalića, s novinarima je na konferenciji razgovarao i kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić koji je proglašen za najboljeg igrača utakmice prvoga kola Svjetskog prvenstva protiv Maroka (0:0).

– Bilo je dosta teško, pogotovo u prvih pola sata, dok se nismo prilagodili. Potom smo bili bolja momčad od Maroka, ali nažalost nismo uspjeli postići pogodak. Kako bude turnir odmicao, bit ćemo bolji i nadam se da ćemo ostvariti prvi cilj, a to je prolazak skupine. Nismo došli ovamo samo igrati. Ambicije su nam nakon Rusije velike, no moramo ići korak po korak. Najvažnije je domoći se drugog kruga, a potom smo svakome opasan suparnik. Ne želim da me se krivo shvati, nije nam jedini cilj proći skupinu – to je prvi cilj. Ciljevi su nam puno veći, istaknuo je kapetan Vatrenih.

Osvrnuo se još jednom na remi s Marokom na otvaranju SP-a: – Kako smo i najavljivali, Marokanci su čvrsti su i neugodni, nismo im smjeli ostaviti puno prostora i nismo im dopustili da se razmašu i stvore nam šanse. Nedostajao nam je jedino pogodak, bilo bi sve puno lakše da smo uspjeli, prenosi HRT.

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist