Sport

MODRIĆ NAKON POBJEDE PROTIV NIZOZEMSKE Napravili smo tek pola posla!

modric

Kapetan Vatrenih Luka Modrić proglašen je najboljim igračem polufinalne pobjede protiv Nizozemske (4:2) u Ligi nacija. U izjavi nakon utakmice, koju donosi Hrvatski nogometni savez, Modrić je istaknuo kako ga naprijed gura ljubav prema nogometu.
-Volim to što radim. To mi je glavna snaga i pokretač. Trenutno nije tema moja mirovina, najvažnija je utakmica koja nas čeka u nedjelju, trebamo se dobro pripremiti za nju i opet odigrati vrhunsku utakmicu. Napravili smo tek pola posla – poručio je kapetan Vatrenih.
Osvrnuo se i na utakmicu s Nizozemskom.
-Mislim da je utakmica s naše strane bila odlična, makar nismo dobro ušli u nju, no bili smo sve bolji kako je utakmica odmicala i zasluženo pobijedili. Šteta što smo primili onaj drugi pogodak, bili smo razočarani, no konsolidirali smo se u produžecima znajući da smo bolji i sretni smo što smo u finalu. Bilo je već infarktnih, zanimljivih utakmica, a ova pripada takvima. Nizozemska tu dugo nije izgubila, neutralni su navijači mogli uživati, bilo je napetosti, dosta šansi, a na kraju smo uspjeli kvalitetom i karakterom doći do pobjede – rekao je Modrić.
Zahvalio se i navijačima.
-Prije utakmice već nismo mogli vjerovati koliko je bilo naših navijača, a bili su fenomenalni tijekom utakmice. Uvijek i svugdje nam daju podršku, oni su nam velika snaga, osjećali smo se kao kod kuće. Hvala im na tome, nadam se da će u nedjelju biti jednako – zaključio je kapetan Vatrenih.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist