Sport

Mladi vaterpolisti upisali dvije pobjede

malta logo eu

Mlada hrvatska vaterpolska reprezentacija upisala je dvije pobjede u prva dva susreta Europskog prvenstva U17 na Malti. Mladi reprezentativci u prvom su kolu pobijedili Srbiju, 8:7,

a vrhunskom igrom u drugom kolu Prvenstva nadjačali su i Bjelorusiju s čak 27 pogodaka razlike (31:4/Rusi su je u 1. kolu nadigrali s 28:2).
Kao i protiv Srbije, tako se i protiv Bjelorusije u strijelce upisao i Loren Fatović, jedan od dvojice Dubrovčana u reprezentaciji (drugi je Nikola Pavličević). Fatović je postigao jedan pogodak.

Mladu hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju sutra očekuje susret protiv Rusije, a sudeći po dosadašnjim uspjesima ovih mladića, hrvatski vaterpolo i dalje će imati svijetlu budućnost.

Za Hrvatsku igraju: Marko Slade, Rino Burić, Ivan Domagoj Zović, Martin Šteković, Nikola Pavličević, Ivo Radetić, Antonio Dužević, Dario Rakovac, Marin Delić, Petar Popović, Domagoj Jajčinović, Loren Fatović i Fran Čubranić. Izbornik reprezentacije je Jakša Buljan, pomoćni trener Željko Gusić, voditelj tima Boško Lozica, a liječnik dr. Ivo Glumčić.

 

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist