Sport

Mlade nogometašice ŽNK Ombla ostvarile sjajan rezultat na Golmania Cupu 2024

znk Ombla

Proteklog vikenda, nogometašice ŽNK Ombla sudjelovale su na prestižnom međunarodnom turniru “Golmania Cup Biograd 2024”, gdje su nastupile s dvije selekcije – WU 13 i WU 15, pod vodstvom trenera Petrunjele Njirić i Daria Rončevića. Ekipa se vratila kući sretna i ponosna, a mlade nogometašice WU 13 ostvarile su sjajan rezultat, doguravši do finala bez poraza.

WU 13 nogometašice su u četvrtfinalu slavile pobjedu nad ABECEDE-Zadar rezultatom 1-0, dok su u polufinalu istim rezultatom svladale Akademiju Ćiro Blažević-Zagreb. U finalu su nesretno izgubile 1-0 od prvoligaša Donata, s kojim su u grupnoj fazi odigrale neriješeno (0-0). Posebno je istaknuto zalaganje naših igračica koje su ostavile srce na terenu, što su prepoznali i organizatori. Tri igračice, Mara Lučić, Lara Jurinac i Kristiana Čović, izabrane su u All Star ekipu turnira, dok su Mihaela Vuković, Katarina Glavinić, Mara Lučić, Lara Jurinac i Karmen Jovanović tijekom turnira ponijele titulu igračice utakmice.

Osim njih, u ekipi su nastupile i Mihaela Bajn, Mare Matijević, Maria Belousova, Lucija Lučić, Marijeta Repović i Zara Zubović. Iako selekcija WU 15 nije prošla grupnu fazu, izgubivši sve utakmice s minimalnim rezultatom 1-0, pokazale su iznimnu borbenost i trud u svakoj utakmici.

Banner 300x250 DU 1

Čestitke svim curama, trenerima, i naravno, vjernim navijačima na podršci!

Pročitajte još

Počinje Katolička malonogometna liga! Pogledajte kada

Dulist

Gradonačelnik uputio čestitku Jugašima za osvajanje Super kupa

Dulist

Veslačica Ivana Jurković nakon druženja s učenicima PESG-a: “Sportaš sportaša najbolje razumije”

Dulist