Sport

MLADE NADE Mali rukometaši RK Ardiaei upisali dvije nove pobjede

rk ardiaei u11
Mlade nade RK Ardiaei, generacija U11, na domaćem terenu upisali su dvije nove pobjede, prvu protiv Akademije Balić – Metličić, a drugu protiv lidera lige RK Trogir. Za trud i upornost svakako zaslužuju sve pohvale, a iz kluba su ‘male župske ratnike’ posebno pohvalili na društvenim mrežama:
– Generacija U11 piše nevjerojatnu priču. Jučer su na Mljekari upisali dvije nove pobjede! I kad pogledamo tablicu, shvatit ćete zašto je to tako ogromna stvar. Prije 3 godine naši minići su za rukomet znali samo na televiziji ili na igralištu kada tijekom nekog velikog prvenstva svako dijete na par tjedana zamijeni nogometnu loptu rukometnom. A sada se nalaze na 3. mjestu ukupnog poretka, hrabro koračaju ka vrhu lige u društvu klubova gdje je rukomet tradicija već desetljećima, klubova koji su izbacili brojne uspješne rukometaše, klubova čiji su seniori ozbiljni kandidati u premijer ligi, navode iz kluba te dodaju:
-A kako i ne bi kada ih je na treningu toliko da bi im malo bio i cijeli teren, a ne 1/3 terena koja im je dostupna. Kako i ne bi kada iza treninga uzimaju bicikle i idu na obližnja igrališta da ” još koju opucaju “. Redovno popunjavaju tribine na seniorskim treninzima, a pogotovo utakmicama. Sjede, gledaju, prate i upijaju svaku izgovorenu riječ što trenera što igrača, sanjaju da odrastu u ozbiljne rukometaše i da žive sport. Uz potpis sjajnog igrača, a sada i njihovog trenera Hrvoja Lončarice, to jednostavno mora biti dobitna kombinacija. Sve što možemo reći je da smo ponosni na sve generacije naše djece i sigurni smo da ćemo u budućnosti još svjedočiti njihovim brojnim uspjesima. A do tada otkrivamo jednu tajnu, a to je da prva četiri kluba ukupnog poretka odlaze u Poreč na play off za prvaka. Kakva bi to bila nagrada za naše gromade od minića – zaključuju iz RK Ardiaei.
Foto RK Ardiaei

Pročitajte još

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist

Španjolska osvojila Euro!

Dulist

Završen 10. Dubrovnik DUB Bowl

Dulist