Sport

MITING ‘SV. MIHOVIL’ Niz medalja za PK Jug, Pavić i Smokvina najuspješniji

plivacki klub jug
Na završenom plivačkom mitingu “Sv. Mihovil” u Šibeniku kadeti i mlađi kadeti Plivačkog kluba Jug  nastupali su u četiri kategorije:  muški 2009. – cure 2010., muški 2010. – cure 2011., muški 2011. – cure 2012.
 i muški 2012. – cure 2013.
Na ovom natjecanju plivači su dobivali pehare za svestranost u utrkama 200.mješovito, tako da su se za te utrke prvo održavale kvalifikacije, a zatim i finalne utrke. Lukša Pavić u finalu utrke na 200.mješovito u “kategoriji B” osvojio je pehar za 1.mjesto! Petra Smokvina u finalu utrke na 200.mješovito u “kategoriji A” osvojila je pehar za 2.mjesto!
Petra Smokvina u A kategoriji osvojila je zlato za 100 leđno te srebra za 100 slobodno i 200 mješovito. Lukša Pavić u B kategoriji osvojio je zlato za 100 slobodno i 200 mješovito te srebro za 100 delfin. Niko Franković osvojio je srebro za 100 prsno. Teo Đuraš u C kategoriji osvojio je broncu za 50 leđno.
Ženska kadetska štafeta u kategoriji A-B osvojila je 3.mjesto na 4×100 slobodno (Smokvina, Puljić, L.Perak, M.Perak). Muška ml.kadetska štafeta u kategoriji C-D osvojila je 3.mjesto 🥉na 4×50 slobodno (Đurić, Vidak, Boroje, Arapović).
Na natjecanju su nastupali ml.kadeti: Borna Tomljanović, Maro Miljas, Maris Ćuk, Ivan Šimić, Luka Cvjetanović, Bruno Kulišić, Mia Glavinić, Marko Vukić, Leon Lambeta, Toni Vlašić, Gabriela Škrabo, Vito Arapović, Teo Đurić, Petar Vidak i Ivan Boroje. Od kadeta su nastupili: Marta Smokvina, Petra Smokvina, Lea Perak, Mia Perak, Matea Miloslavić, Ivana Puljić, Greta Validžić, Andro Sambrailo, Tino Pecotić, Niko Franković i Lukša Pavić.
Foto: PK Jug

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist