Aktualno

MINISTARSTVO MORA O UHIĆENJIMA OKO PELJEŠKOG MOSTA ‘Potpuno podržavamo istragu, pogotovo ako je korupcija u pitanju!’

peljeski most

Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture objavilo je priopćenje vezano uz jutros objavljene informacije Ureda za suzbijanje korupcije i organiziranog kriminaliteta (USKOK) o uhićenjima i provođenju hitnih dokaznih radnji koje se provode na području Zagreba, Osijeka i Vukovara u odnosu na više osoba za koje se osnovano sumnja da su počinile koruptivna kaznena djela, javlja Morski.hr.

– Ministarstvo mora, prometa i infrastrukture u potpunosti podržava rad istražnih tijela u svakom slučaju, a pogotovo kad postoje sumnje na korupciju na najvišim razinama.

Današnji slučaj ne možemo dodatno komentirati jer u ovom trenutku nemamo više saznanja od onih iznesenih u medijima, no ističemo kako je za nas ključno da se ovakvi događaji rasvijetle u postupku koji slijedi – poručili su iz Ministarstva.

Banner 300x250 DU 1

Podsjetimo, uhićen je bivši predsjednik Uprave Hrvatskih cesta Josip Škorić koji je krajem kolovoza iznenada podnio ostavku na funkciju koju je obnašao od 2017. godine. Među uhićenima je i predsjednik uprave Osijek Koteksa Zoran Škorić. Među spornim stvarima koje se istražuju su i radovi na postavljanju rasvjete na Pelješkom mostu.

Pročitajte još

Policija i ove godine provodi preventivne programe kojima je obuhvaćeno 300 srednjoškolaca

Dulist

Od danas nestašica poznatih lijekova, ne zna se kada će opet biti na tržištu

Dulist

TU ME ZNAJU, TU NISAM SAMO BROJ Nove majice i novi moto Društva multiple skleroze DNŽ

Dulist