Hrvatska

MINISTAR MEDVED NA ČELU Vlada osniva stožer za saniranje posljedica potresa

medved branitelji stanovi sporazum frankovic 090717 10

Vlada Republike Hrvatske osnovat će stožer koji će voditi proces i povezati aktivnosti svih sudionika u pružanju pomoći u saniranju posljedica potresa u Sisačko-moslavačkoj županiji i dijelovima Zagrebačke i Karlovačke županije. Na čelu Stožera bit će potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved.

-Danas u poslijepodnevnim satima predsjednik Vlade Andrej Plenković održao sastanak putem video veze sa svim članovima Vlade vezano uz posljedice razornog potresa koji je pogodio Sisačko-moslavačku te dijelove Zagrebačke i Karlovačke županije, objavljeno je iz Vlade – stoji na stranicama Vlade.

Također, istaknuto je kako će se u ponedjeljak u 12 sati u Nacionalnoj sveučilišnoj knjižnici održati sjednica Vlade na kojoj će svi ministri izvijestiti hrvatsku javnost o dosad učinjenom za uklanjanje posljedica šteta te pomoć ljudima nakon razornog potresa. Bit će riječi i o daljnjim aktivnostima Vlade i nadležnih službi oko pomoći unesrećenim ljudima te saniranju posljedica potresa.

Pročitajte još

NOVA DRAMA U DOMOVINSKOM POKRETU “Ova stranka više ne postoji, radi se o primitivnoj bandi”

Dulist

TURISTIČKA RAZGLEDNICA U srcu sezone na makarskom kolodvoru

Dulist

MINISTAR ZDRAVSTVA O ZASTOJIMA CEZIH-A Kad migracija završi i sustav se optimizira prestat će problemi!

Dulist