Aktualno

Milo Hrnić sa suprugom je proveo 55 godina u braku, bila je s njime do posljednjeg trenutka

PXL 110711 73
10.07.2011., Umjetnicka Galerija, Dubrovnik - Nakon svecanog otvorenja 62 Dubrovackih ljetnih igara gosti se sele na terasu umjetnicke galerije gdje se uz obilato jelo i pice uziva u vatrometu. Milo Hrnic sa suprugom Dubravkom. rPhoto: Grgo Jelavic/PIXSELL

Vijest o odlasku glazbenika Mila Hrnića rastužila hrvatsku javnost, ali i njegove brojne obožavatelje. Legendarni dubrovački glazbenik preminuo je u 78. godini života nakon duge i teške bolesti. Svoje posljednje dane proveo je u jednoj dubrovačkoj bolnici, a uz njega je cijelo vrijeme bila i njegova voljena supruga Dubravka s kojom je u braku proveo 55 godina, prenosi Story. Jednom je prilikom progovorio o svom skladnom braku sa suprugom Dubravkom, koja se također bavila glazbom.

-Pjesme koje stvaram pokazat će da mi je obitelj svetinja, sve ostalo je prolazno. Obiteljske vrijednosti treba čuvati, a ja sam osoba koja ne voli ni sjesti za stol ako nemam s kim podijeliti obrok. Život može biti besmislen ako ne radite ono što volite i ako ne dajete sve od sebe. Prema svojim obožavateljicama uvijek sam bio pošten i ta sam poznanstva pretvarao u velika prijateljstva – rekao je glazbenik za Večernji list. Podsjetimo, Milo je u braku s Dubravkom dobio i dva sina, Srđana i Antu. No, prije tri godine par Hrnić doživio je najveću tragediju. Naime, u 52. godini preminuo je njegov sin, dubrovački glazbenik Srđan Sergio Hrnić. Glazbenikov sin umro je prirodnom smrću, u snu.

Photo: Grgo Jelavić/PIXSELL

Pročitajte još

Ursula von der Leyen ponovno izabrana za predsjednicu EU komisije!

Dulist

OD DUBROVNIKA DO MEĐUGORJA Evo kada se otvara Camino

Dulist

Vlahušić: Plaže bez suncobrana, šetnjice bez drvoreda, zidine bez osvježivača zraka…

Dulist