Aktualno

MILANOVIĆ IDE NA IZBORE SA SDP-OM! Bit će kandidat za premijera

milanovic peda grbin twitter x

Predsjednik RH Zoran Milanović se, par sati nakon što je objavio iznenađujući datum izbora, iznenada pojavio u centru Zagreba na presici SDP-a zajedno sa Peđom Grbinom, javlja Jutarnji list.

– Ja na ovim izborima neću biti kandidat SDP-a za predsjednika Vlade, dopustite da pozdravim Zorana Milanovića, nositelja SDP-ove liste u 1. izbornoj jedinici i uskoro predsjednika Vlade – izjavio je Peđa Grbin na konferenciji za novinare na kojoj se nenajavljen pojavio i Milanović.

– U životima svakoga od nas postoje trenuci u kojima treba izaći iz zone komfora, treba prestati biti normalo i uobičajeno i taj je čas kucnuo na moja vrata nametom stanovitog Turudića – pojasnio je Milanović razloge svoje kandidature.

– Došlo vrijeme da se konji sedlaju. Okupit ćemo saborsku većinu za vladu nacionalnog spasa i punog gasa krenuti u čišćenje staja koje je AP ostavio iza sebe. Rijeke pravde dolaze. Obećajem odlučnu i čistu vlast. Zapriječit ćemo im povratak na dugo. Pozivam sve stranke na okupljanje – rekao je, među ostalim, na presici Milanović.

Foto: SDP Hrvatske/X(Twitter)

Pročitajte još

Gliserom protuzakonito ulazili u ograđeno kupalište i ukrcavali putnike

Dulist

DORH podnio žalbu na odluku da se Albanka koja je skrivila nesreću na Ratcu brani sa slobode!

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist