DuList IN

MIHAELA ČOKLJAT Ne rastu grudi od borovnice, niti usne od lizanja lizalice

mihaela cokljat 1 1

Eliksir mladosti sve više žena nalazi u estetskoj medicini koja nudi brojne tretmane pomlađivanja i uljepšavanja od kojih su i u našem gradu najrašireniji botulinum toksin (skraćeno botox) i fileri. Botoxom se ‘peglaju’ bore, a filerima vraća volumen. Botox se najčešće ubrizgava u čelo i područje oko očiju, a filerima se popunjavaju usne i obrazi, ali i rješavaju nazolabijalne bore. Brojni su još tretmani koje sve više koriste i Dubrovkinje, a među njima su: kemijski pilinzi, biomodulatori i stimulatori, razni laserski tretmani. U Gradu je izrazito popularan tretman pomlađivanja vlastitom krvnom plazmom. Da bi bile što privlačnije, žene odavno povećavaju grudi, neke i stražnjicu, odlaze na liposukcije… Međutim većina ih krije svoje zahvate ‘ko zmija noge’. Ne i naša sugrađanka Mihaela Čokljat.

Stanje uma
— Zahvati se vide. Ne možeš reći da si pila borovnicu pa da su ti grudi buknule tijekom ljetnih praznika ili da si lizala lizalicu i usne ti natekle. Estetika se radi, ali se i prepoznaje. Mislim da bih vrijeđala ljudima inteligenciju kada bih rekla da su mi grudi narasle od borovnice, a što više krijemo i šutimo, više žena osjeća
strah za poći pod nož – kaže nam Mihaela koja je radila grudi, liposukciju cijelog tijela te korigirala usne filerima i o tome nema problem pričati.
— Općenito mi se čini da su žene počele izlaziti iz ljuštura primitivnih gospi, što je dobro. Jer kod nas se uvijek vodilo onom ‘Što će selo reći?’, zatvaraju prozore kad se svađaju… Drago mi je da su ljudi općenito napustili ljušture, pa iz bilo kojih razloga. Sretna žena je ona koja se ne boji prikazati sebe. Psihološki ili vizualno. Činjenica je da je sve to usko povezano – smatra Mihaela koju smo pitali za osjećaj nakon zahvata.
— Najbolji za ženu i njeno stanje uma. Zadovoljna si sama sobom… Nekad nam cirkon na zubu znači ogromnu sreću, a ne košarica i veličina grudi – objašnjava, a nas zanima razlog zašto se žena odluči na neki zahvat. Jesu li u pitanju kompleksi ili nešto drugo?!

mihaela cokljat 1

Nema kompleksa
— Tko me zna, a imam isto društvo godinama, jasno mu je da nisam baš neki lik od kompleksa. Jednostavno, sve što radim, radim zato što mi se radi i nema sile da me zaustavi u naumu. Takva sam.
Iskompleksirana nikada nisam bila i ja sam sebi uvijek najbolja. Nemam žensku sujetu. Volim lijepe žene, smatram da su najveći ukras civilizacije. Lijepa žena je nešto čemu se svi dive. Osobno nisam lik koji voli kopirati nečiji stil, baš sam svoja i to mi je drago. Al’ osobno mislim da baš žene svjesne sebe idu pod nož, jer priznaju svoje nedostatke i žele se upotpuniti – razjašnjava nam Mihaela.
Često se kaže da tko jednom krene s estetskim korekcijama teško se zaustavlja, odnosno uvijek želi još i još…
— Ja sam vodenjak. Takav sam lik da ne znam stat. Obožavam tetovaže. Ja se nikad neću prestati tetovirati, pa taman jednu crticu. Za estetiku nisam sad da bi mijenjala opis, al’ da bi radila još – bi! Uvijek imam ideja. Muž je sreća nogama na zemlji pa zna staviti kočnicu – iskrena je Mihaela.

Banner 300x250 DU 1

Nema ni straha
A je li ima straha od možebitnih komplikacija, nuspojava!?
— Ima. Ali treba se zato informirati gdje se ide, tražiti serijski broj recimo silikona, filera, neku garanciju za remont, gledati na pečate i potpise i na mala sitna slova kako bi sebi osigurali mogućnost eventualnog prepravka. To je sve dosta važno. Ja sam inače žena koja cijeli život šeta po rubu i nemam generalno strah od ničega, mislim da nam je sve zapisano. Ovako ili onako nas čeka – završava naša sugovornica.

Foto: Privatna arhiva

Pročitajte još

Toni Cetinski uzbuđen zbog koncerta na Stradunu: “Najljepša pozornica za doček 2025.”

Dulist

Rozga otvara Zimski festival i ‘vraća dug’ od prošle godine

Dulist

MASTERCHEF Dubrovačka nevjesta Irina prošla stres test i s Elvom spravila najbolje štrukle

Dulist