Aktualno

Microsoft održao edukativnu radionicu za učenike dubrovačkih srednjih škola na Lokrumu

microsoft 3

U organizaciji udruge Bonsai uz suradnju sa Javnom Ustanovom Rezervat Lokrum predstavnici prodajnog tima Microsofta nedavno su posjetili Dubrovnik i jučer su na otoku Lokrumu održali edukativnu radionicu i sesiju upoznavanja s učenicima dubrovačkih srednjih škola. Na radionici su podijelili svoja iskustva rada u Microsoftu, razgovarali o misiji i viziji kompanije te pružili korisne savjete učenicima o tome kako započeti i razviti svoje profesionalne karijere.

Predstavnici Microsofta detaljno su opisali svoje karijerne putove, pričajući o izazovima i prilikama koje su ih dovele do rada u jednoj od najvećih tehnoloških kompanija na svijetu. Posebno su se osvrnuli na važnost dobro napisanog životopisa (CV-a), te kako pravilno prezentirati svoje vještine i znanja u poslovnom svijetu.

Nakon radionice, članovi Microsoftovog tima proveli su ugodno vrijeme u šetnji otokom Lokrum uz vodstvo Kristine Ćurčije , koja im je pokazala posebne dijelove otoka, te ih upoznala s njegovom bogatom poviješću i tekućim projektima. Angažman i entuzijazam predavača dodatno su inspirirali učenike i ostale sudionike događaja.

Banner 300x250 DU 1

Ovaj posjet Microsoftovog tima pružio je vrijedno iskustvo mladima te ih motivirao da saznaju više o svijetu tehnologije i mogućnostima koje im budućnost donosi. Udruga Bonsai srdačno se zahvaljuje JU Rezervat Lokrum koja redovito podržava društveno korisne incijative.

Pročitajte još

(FOTOGALERIJA)PREDIVAN JESENSKI DAN Stradun i kafići prepuni ljudi

Dulist

Tko u ponedjeljak i utorak neće imati struje?

Dulist

Od konzumerizma do zajedništva: Rasprava o sreći i njenom doživljaju

Dulist