SportŽupanija

Metković postaje globalno središte: Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu maratonu

Metkovic Europsko 2018

Metković će od 16. do 22. rujna 2024. godine ugostiti Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu maratonu, spektakularno natjecanje koje okuplja najbolje sportašice i sportaše iz cijelog svijeta u kategorijama juniora, mlađih seniora, seniora i veterana. Ovaj prestižni događaj ne samo da će istaknuti ljepotu i značaj ovog sporta, već će i promovirati Metković kao ključnu destinaciju za vodene sportove.

Natjecanje će okupiti vrhunske sportaše koji će se natjecati u uzbudljivim i izazovnim disciplinama. Ovo je prilika za Metković da pokaže svoju gostoljubivost i infrastrukturu, dok istovremeno doprinosi promicanju vodnih sportova i aktivnog načina života.

Organizacija ovog događaja uključuje brojne volontere koji rade na njegovom uspjehu. Pozivamo sve zainteresirane da se uključe i postanu dio ovog nezaboravnog iskustva putem prijave na link:https://forms.gle/tWN8rcDrkDKLMDg9A.

– Svjetsko prvenstvo u kajaku i kanuu maratonu je prilika za promicanje sporta i zajedništva, te pružanje nezaboravnog iskustva za sve sudionike i gledatelje – izjavio je Ante Zovko, koordinator Organizacijskog odbora.

– Pripreme su u punom tijeku, a naš cilj je organizirati najbolje prvenstvo do sada, nadovezujući se na uspjehe Europskog prvenstva iz 2018. godine – dodao je.

Nemojte propustiti priliku da svjedočite sportskom spektaklu godine – Metković će od 16. do 22. rujna 2024. biti u središtu svjetske pozornice!

– Promo video Svjetskog prvenstva: https://www.youtube.com/watch?v=SD_HSkPP6wE&t=2s

– Informacije o volonterima: https://forms.gle/tWN8rcDrkDKLMDg9A

Pročitajte još

U ČAST RATKA RUDIĆA Zlatne barakude ponovno na okupu!

Dulist

Joković i Fatović u najboljoj sedmorki olimpijskog turnira!

Dulist

VATERPOLISTI STIGLI U GRAD Hvala što nas činite ponosnima

Dulist