Sport

MEGA DERBI Dođite do svoje ulaznice za Square-Nacional!

square utakmica najava

Mega derbi našega Squarea i Nacionala iz Zagreba odigrati će se 26. veljače u 20 sati u sportskoj dvorani Gospino polje. Kako bi svi vjerni navijači Squarea mogli doći do svoje ulaznice za ovaj sportski spektakl, pretprodaja ulaznica i pretplatničkih iskaznica za ovu godinu počinje već danas.

U derbiju 13. kola Square traži bodove za plasman u play off, s obzirom da je trenutno četvrti na ljestvici, dok Nacional, aktualni prvak Hrvatske, osvajač Kupa i trenutni lider s 12 utakmica i 12 pobjeda, traži nastavak ‘ubojitog’ niza. U redovima zagrebačkog Nacionala igra čak 7 reprezentativaca, od kojih četiri iz reprezentacije Hrvatske, dva iz Slovenije te jedan iz Srbije. Na vratima zagrebačkog sastava je Žarko Luketin, dobro poznati vratar na čijim je krilima Nacional u Makarskoj prošle godine digao pokal umjesto Squarea.

Ulaznice i pretplatničke iskaznice možete kupiti u uredu MNK Squarea (SD Gospino polje) :
– u utorak, 23. veljače od 20 do 22 sata
– u srijedu, 24. veljače od 21 do 23 sata
– u četvrtak, 25. veljače od 17 do 18 sati
– u petak, 26. veljače od 18.30 na ulazu u sportsku dvoranu

Cijena pretplatničkih iskaznica je 120,00 kuna i njena valjanost je od 26. veljače ove godine do 01. siječnja 2017. godine. Kupnjom iskaznice ostvaruje se pogodnost ulaska na minimalno 11 utakmica tijekom cijele 2016. godine.

Pročitajte još

JOSIP MARTINOVIĆ Povijesna bronca na Svjetskom veteranskom prvenstvu

Dulist

Simona Šoda: Uz Ragusu sam na duže staze

Dulist

Gradonačelnik čestitao PK Jugu na osvajanju devet medalja na kadetskom prvenstvu Hrvatske

Dulist