Politika

MATO FRANKOVIĆ „Gradom se treba upravljati odozdo prema gore!“

hdz frankovic kampanja0001

Kandidat za gradonačelnika Grada Dubrovnika Mato Franković, kandidati za zamjenike gradonačelnika Sanja Putica i Blaž Pezo te kandidati za Gradsko vijeće posjetili su gradske kotareve Lapad i Montovjernu gdje su stanovnicima predstavili svoj program Za duplo bolji Grad.

Naime, Hrvatska demokratska zajednica i koalicijski partneri nose u svom programu niz projekata usko vezanih za potrebe stanovnika ova dva gradska kotara: uređenje šetnice od hotela Kompas prema Hotelu Neptun, obnova rasvjete na lapadskoj šetnici, izgradnja Doma umirovljenika na Medarevu, potpuna sanacija nogometnog stadiona na Lapadu, izgradnja garaže u naselju Kineski zid te nadogradnja Osnovne škole Montovjerna te izgradnja školske dvorane.

Tom prigodom Franković je kazao kako se Gradom treba upravljat odozdo prema gore! Upravo po tom modelu je i napravljen program HDZ-a i koalicijskih partnera. Jer, kako je kazao nitko ne poznaje bolje Lapad od Lapađana. Također, Franković je naglasio kako Hrvatska demokratska zajednica neće voditi negativnu kampanju, ali će govoriti istinu, a istina je da je gospodin Andro Vlahušić odlukom Vrhovnog suda pravomoćno osuđen!

 

Gradski odbor HDZ-a Dubrovnik

Pročitajte još

Vlada je uoči izbora bila široke ruke, rastrošnost je došla na naplatu

Dulist

Matušić i Raguž ostaju na pozicijama državnih tajnika

Dulist

MARO KRISTIĆ I Grad Dubrovnik snosi dio odgovornosti za fijasko s kupalištem u Uvali Sumratin

Dulist