DuList IN

‘Maša i medvjed’ igraju u 17 sati, zbog ‘lažnjaka’ otkazana predstava u 19

Masa i medvjed 1

Predstava Maša i medvjed otkazana je u jednom terminu u Dubrovniku, te u Metkoviću i Šibeniku. Moći će ju pogledati samo dio malih Dubrovčana te Zadrani, jer se diljem Dalmacije pojavila ‘lažna Maša’!

Kako prenosi portal Dječja posla, organizatori su se požalili zbog pojave istoimenih amaterskih predstava iz susjedne BiH i Srbije na Dubrovačko- neretvanskom području koje su svojim niskobuđetnim predstavama dovele u pitanje najprije samu kvaliteta i licencirane predstave, a na posljetku i održavanje same predstave gostujućeg kazališta iz Rusije.

Za sada je sigurno da će se original predstava održati u Dubrovniku danas popodne u sportskoj dvorani Gospino polje u 17 sati.

‘Maša i medvjed’ naziv je kazališne predstave beogradskog ‘Mašinog pozorišta’, a iako je riječ o istom crtiću, riječ je o predstavi koja za razliku od predstave ‘Škrinja sreće’ nema licencu.

Za razliku od originala u kom su glumili kazališni glumci iz Rusije, dok su glazba i tekst snimani u studiju te je sve sinkronizirano, u ovoj predstavi glumci sami govore tekst, pišu Dječja posla.

Razliku u kvaliteti roditelji će osjetiti i na cijeni pa za ovu predstavu treba izdvojiti 40 kuna dok su ulaznice za original bile od 90 do 180 kuna.

 

Organizatori: Svi će dobiti novce natrag

Kako nam je ispred organizacijskog odbora potvrdio Ivica Bubalo, većina ljudi koji su kupili ulaznice za 19 sati su obaviješteni i smješteni na predstavu u 17 sati.

Prema njihovim riječima ‘ekipa mora stići na zrakoplov’, zbog čega je došlo do otkazivanja predstave u 19 sati, a svi koji eventualno ne mogu stići na raniju izvedbu mogu tražiti povrat novca.

-Nema nikakvih problema, uvažit ćemo sve. Tko god želi može s kartama koje su trebale biti za 19 sati doći na predstavu u 17 sati – rekao je Bubalo.

 

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist