Aktualno

MARO KAPOVIĆ Domaćinstvo Europskog prvenstva veliko je priznanje Dubrovniku

Maro Kapovic 1

U organizacijskom odboru za Europsko prvenstvo u vaterpolu, koje će se u siječnju 2024. godine igrati u Gružu i uz Savu, je i predsjednik Dubrovačkog saveza športova Maro Kapović.
—Ovo je svakako veliko priznanje Gradu Dubrovniku. Dokaz je to da je Dubrovnik uvijek na sportskoj mapi poželjnih gradova za sportske manifestacije i sreća da smo imali ovako spreman bazen, a ne nedostaje nam ni hotelskih sadržaja. Moramo priznati da smo zbog situacije u Izraelu i rata vremenski stisnuti, ali uopće ne sumnjam da ćemo uz gradske strukture i Javnu ustanovu Športski objekti, VK Jug i Dubrovački savez športova svi skupa u ovih mjesec i pol dana koji su pred nama uspjeti posložiti sve i stvarno se dokazati kao grad domaćin, ne samo za vaterpolo nego za bilo koju drugu sportsku manifestaciju – mišljenja je Kapović. Naglašava kako je šteta što se ovako veliko vaterpolsko natjecanje prvi put održava u našem gradu budući da već 20 godina imamo bazen koji je u funkciji, s natkrivenim krovom i koji je, dodaje, spreman za održavanje bilo kakvih natjecanja u vaterpolu i plivanju.
—Ako se dokažemo kao pravi domaćini, nećemo puno trebati čekati za neki novi sportski događaj ovog ranga – dodaje Kapović.
—Bazen imamo, da imamo dvoranu, novi veslački hangar ili tenis dvoranu, sve je to prilika za ugostiti neko natjecanje. Dubrovnik je, što se tiče ostalog sadržaja, pogotovo u pred i posezoni, za takvo nešto bolji čak i od Zagreba i nekih drugih gradova koji već ubiru maslo tipa Poreča, Rovinja i ostalih – zaključuje.

Pročitajte još

Traži se odbjegla kokoš! Jeste li je vidjeli?

Dulist

PROMETNA NA RATCU Albanka puštena iz istražnog zatvora, obitelj traži pravdu za poginule Katu i Stipu!

Dulist

Policija danas pojačano nadzire vozače mopeda, motocikala, romobila…

Dulist