Sport

Maro Joković iz Olympiacosa prelazi u Bresciu!

jokovic

Dubrovački vaterpolist Maro Joković, reprezentativac i zamjenik kapetana Barakuda, napušta Olympiacos i od sljedeće sezone igra za momčad Brescie. Joković je već tjedan dana u Ateni, donosi HVS, gdje trenira s grčkim prvakom koji čeka nastavak državnog prvenstva.

Brescia je dovođenjem Jokovića, ističe dalje HVS, jasno istaknula napad sljedeće sezone na sve trofeje – prvenstvo i kup u Italiji, ali i Liga prvaka. Prije Jokovića, Brescia je dovela ponajboljeg grčkog reprezentativca Angelosa Vlachpoulosa iz Egera, solidnog srpskog centra Đorđa Lazića iz Szolnoka te iz Pro Recca Edoarda Di Sommu, kao i vrlo zanimljivog Vincenza Dolcea iz Sport Managementa. Doduše, upravo su u Pro Recco otišli dvojica ‘jakih’ igrača, Nicolo Figari i Nicholas Presciutti. Ipak, Brescia je upravo dovođenjem Vlachopoulosa i Jokovića sada jača no prošle sezone.

Maro Joković bi vrlo lako sljedeće sezone mogao u Brescii dodatno ‘podebljati’ svoju kolekciju medalja. Samo s klubovima je dosad Joković osvojio čak 34 medalje! S Barakudama ih pak ima dodatnih 20.

Izvor: HVS

Pročitajte još

FRANKOVIĆ ČESTITAO JUGAŠIMA Hvala još jednom što nas činite ponosnima

Dulist

Ministarstvo: Hrvatski vaterpolisti neće igrati u Kotoru dok bazen nosi ime zapovjednika straže logora Morinj

Dulist

NEMA KVALIFIKACIJA Prijave za Divlju ligu do 3. kolovoza

Dulist