Aktualno

MARKO MIŠO MUJAN ‘Ovo je sramota za hrvatsku Vladu’

marko miso mujan

Ovo je sramota za hrvatsku Vladu. Velika je sramota da se dosad nije moglo naći neko rješenje i zajednički dogovor. To je jedna posebna bahatost. Inače, sve se nešto radi bezobrazno i ljudima iza leđa kako u samom Dubrovniku tako i Hrvatskoj. Rasprodana je Hrvatska kompletno i još se uvijek to radi, kao da je to neka misija tih ljudi, a sve iza leđa naroda i branitelja. Jer narod i branitelji su jedno te isto. Ne bore se oni gore jer imaju male mirovine, nije to razlog za njihov prosvjed. Prosvjeduju prije svega zbog te rasprodaje i lopovluka zbog čega svi po malo dolazimo na prosjački štap – komentirao je Marko Mišo Mujan, predsjednik Udruge branitelja Dubrovnika, dramatičnu situaciju na Markovom trgu, gdje je u večernjim satima četvrtka policija opkolila okupljene branitelje iz Savske 66 koji su se sklonili u crkvu. A sve što traže, ističu, jest razgovor s premijerom Zoranom Milanovićem.

Na pitanje hoće li i dubrovački branitelji organizirati prosvjed ili pak krenuti prema Zagrebu Mujan ističe kako će se o svemu odlučiti tijekom dana.

– Prosvjed podržavamo od početka i vidjet ćemo što ćemo poduzeti. Danas imamo dogovor i možda danas i napravimo nešto, a možda i ne jer ne želimo stvarati nikakvu paniku i donositi odluke na prečac – zaključio je Mujan.

Pročitajte još

PRAVDA ZA KATU I STIPU Prosvjed sutra u 19 i 30 ispred zgrade suda

Dulist

KRAJ TOPLINSKOG VALA? Stiže promjena, najavljena nevremena, izdana upozorenja za tri regije

Dulist

MASOVNI TEHNOLOŠKI KVAR I naša zračna luka osjeća posljedice!

Dulist