DuList IN

Marinela Marčetić dobitnica nagrade DuLista i Hilton Imperiala!

Hilton Imperial

Ovo Valentinovo će biti zaista posebno za Marinelu Marčetić i njenog supruga. Prekrasnim komentarom Marinela je osvojila srca Vlaha Margaretića i  Željke Krstulović, voditelja marketinga Hotela Hilton Imperial i tjednika DuList.

Najoriginalnijom i romantičnom porukom, par Marčetić će uživati u romatičnom Valentinovu uz  večeru i noćenje u Hotelu Hilton Imperial. Uz poklon crvene ruže za damu, večer će biti čarobna uz zvukove piana u izvedbi Braca Tepšića.

Marinirana dimljena pačja prsa s terrinom od Waldorf salate, želeom od zelenih jabuka i jajima od prepelice; ljubavna juha od srnetine; ravioli punjeni jastogom s bisque umakom; punjeni brancin sa srcem od komorača i umakom od šafrana; macaroon od jagode s umakom od šampanjca.

U svemu tome uživati će naš par Marčetić koji je 1985. proveo svoj medeni mjesec upravo u Hilton Imperijalu.

“Oduvijek smo znali da je to pravo mjesto za našu ljubav, a nismo to mogli objasniti. Umjesto svadbenih troškova, svu smo mladenačku ušteđevinu potrošili na medeni mjesec u Imperijalu! Bilo je to 23. ožujka (vjenčanje, 24. smo stigli u Dubrovnik) 1985 ♥. Zatim smo prvu godišnjicu proslavili ISTO U Imperijalu ♥, a onda su došla djeca…Sad su već veliki, pa ne bi smetalo da roditelji 29. godišnjicu bračne ljubavi proslave u  HOTELU HILTON IMPERIJAL. Ne možemo objasniti zašto…♥” – napisala je gospođa Marinela za naš nagradni natječaj.

Redakcija DuLista i osoblje Hotela Hilton Imperial žele im od srca romantičnu proslavu 29. godišnjice braka.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist