Grad

Marina je dobitnica tretmana kose i make upa u salonu New moment

new moment salon

New moment hair & makeup design u suradnji s DuListom daruje Marinu Rudinović s hair tretmanom Kevin Murphy proizvodima i 15 – minutnim makeupom ILLAMASQUA proizvodima.
Sretnu dobitnicu molimo da se javi u redakciju DuLista na broj telefona 350 670.

Gdje se nalazi i koje proizvode nudi salon New moment saznat ćete u tekstu koji slijedi:

New moment salon otvoren je 17. travnja i nalazi se na adresi Vukovarska 26, na parkingu Pema. Marija Dujaković, vlasnica salona, kaže kako klijentima pristupaju individualno, ovisno o karakteru i zanimanju, pomažu u izgradnji osobnog stila – što je jedan korak ka njegovoj izgradnji! Kada uđete u salon, na zidu vidite slike bezvremenske ikone Audrey Hepburn i buntovnice Amy Winehouse, vlasnici jako drage dvije suprotnosti, ali s vrlo izgrađenim stilom. No možda najviše pažnje privlači centralni dio – pult s KEVIN MURPHY proizvodima, a u salonu vlada ugodan ambijent i opuštena atmosfera. U New moment hair & makeup design možete pronaći proizvode za njegu kose Kevin Murphy, proizvode koje koriste slavni frizeri za tjedan mode Fashion week. Kevin Murphy spada među najuglednije i najtraženije frizere na svijetu. Vogue je izjavio kako je upravo Kevin Murphy izmislio ikonski ‘beach hair’ izgled. Njegova svjetska karijera podrazumijeva suradnju s vodećim modnim fotografima poput Patrick Demarcheliera i kreiranje stilova za svjetska izdanja Voguea, Harpers Bazaara, Marie Claire.
KEVIN MURPHY je asortiman profesionalnih proizvoda za njegu kose koji su u Dubrovniku dostupni samo u salonu New moment – šampona, regeneratora, stylinga, tretmana i pribor za stiliziranje predstavlja spoj izgleda s modne piste s naglaskom na prirodnu ljepotu kose. Proizvodi se rade od obnovljivih i održivih resursa kad god je to moguće, koristeći čista esencijalna ulja, biljne ekstrakte i prirodne antioksidante. Proizvodi Kevin Murphy se mogu naručiti u salonu!
Posebno se ističu dva proizvoda za obnovu kose nakon sunca i mora:
BORN.AGAIN.MASQUE – Ultra bogata maska za intenzivnu hidrataciju. Ova intenzivno bogata maska sadrživ visoku koncentraciju aminokiselina koje kosi daju snagu, mekoću, sjaj i upravljivost. Prirodni sastojci poput babasu ulja i mango maslaca hidratiziraju, daju sjaj i popravljaju stanje kose.
STAYING.ALIVE – Intenzivan tretman koji se ostavlja na kosi na bazi maslinovog lista i ulja šipka koji su bogati antioksidantima i štite kosu. Med i bršljan, vlaže, mekšaju i daju fleksibilnost.
U salonu je u ponudi i ILLAMASQUA ‘make up za vaš alter ego’ visokokvalitetan i profesionalni make up se također koristi u ovom salonu. S modnih pista se donosi na gradske ulice, a radi se o pretežno dnevnom make upu s težištem na svježinu.
New moment savjetovat će osobu prema karakteru, zanimanju… Jedan korak ka izgradnji osobnog stila! Kako? Dođite po 15 minuta konzultacije o tipu kose, potencijalnoj frizuri i preparatima potpuno besplatno! Stalni klijenti imaju 20 % popusta na tretmane… Informacije i prijave na telefon 020/333 509.

Pročitajte još

Postavljene nove pješačke ograde po gradskim ulicama

Dulist

Dubrovačke mjere priuštivog stanovanja predstavljene kao primjer djelovanja lokalnih vlasti gradova EU

Dulist

HVALI SE PROTUPRAVNOM ODLUKOM! Što stoji iza Raguževe ‘koferijade’?

Ivana Mijić Vulinović