Aktualno

Manjgura Krešimira Macana osvojila svjetski PR oskar za komunikaciju!

2018 HUOJ Grand PRix Kresimir Macan4

Agencija za odnose s javnošću Manjgura Dubrovčanina Krešimira Macana osvojila je prestižnu IPRA GWA (International Public Relations Association Golden World Awards) za 2024. u kategoriji javnog sektora, za kampanju ‘Justice Served: Historic Rise of Judges’ Salaries’.
Riječ je o višemjesečnoj kampanji u 2023./2024. godini tijekom koje je Manjgura pružala komunikacijsku podršku Udruzi hrvatskih sudaca, te projektu koji je kulminirao najvećim povećanjem sudačkih plaća u novijoj hrvatskoj povijesti.
Poznato kao svojevrsni svjetski PR oskar, navode iz Manjgure, natjecanje IPRA Golden World Awards pokrenuto je 1990. i od tada neprestano potiče izvrsnost u PR industriji. Ove godine na najstarijem svjetskom natjecanju u području odnosa s javnošću 48 članova žirija ocjenjivalo je mnoštvo prijava iz cijelog svijeta, unutar 38 kategorija.
IPRA GWA je Manjguri već treća nagrada za projekt s Udrugom hrvatskih sudaca. Iz agencije podsjećaju kako su u lipnju u Londonu primili dva Polarisa, prestižne globalne nagrade za političku komunikaciju. Manjgurin tim u kampanji za UHS činili su osnivač i direktor Krešimir Macan, starija savjetnica Anamarija Hrvoić Đurić i mlađa savjetnica Dora Novak.
-Čestitke Udruzi hrvatskih sudaca na odlučnosti i hrabrosti da ispravi dugogodišnju nepravdu u neujednačenosti plaća u javnim službama. Čestitke i našem timu iz Manjgure koji je kroz desetomjesečnu, iznimno intenzivnu i dinamičnu kampanju, ostvario povijesni rezultat i još jednom pokazao koliko je jasna i pravovremena komunikacija važna u svakom sektoru. Individualni pristup i sveobuhvatna rješenja kakve Manjgura nudi klijentima pokazali su se i ovoga puta kao pobjednička kombinacija – poručio je Krešimir Macan, zahvalivši stručnom žiriju IPRA GWA na povjerenju i priznanju.
Svakako treba dodati i kako je IPRA GWA ukupno četvrta prestižna nagrada Manjguri ove godine.U travnju je prvo osvojila jedino zlato u konkurenciji četrnaest finalista Grand PRixa Hrvatske udruge za odnose s javnošću, s konferencijom ‘Prodajni Mindset: The Wolf Strikes Again’, za klijenta Prodajni Mindset. Najveće domaće priznanje komunikacijskim stručnjacima za inovativnost i stručnost u izvedbi projekata odnijela je u kategoriji Organizacija i komunikacija događanja, s konferencijom na kojoj je 17. studenog 2023. u Zagrebu kao glavna zvijezda zasjao bivši broker i pravi Vuk s Wall Streeta Jordan Belfort. S istim projektom Manjgura se plasirala i u finale IPRA-e u kategoriji Eventi.
Iz Manjgure napominju i kako se finalno žiriranje ovogodišnje prestižne nagrade u području odnosa s javnošću – IPRA GWA prvi put održalo u Hrvatskoj, točnije u Zagrebu, a domaćin je bila upravo ova agencija, čiji je osnivač i direktor Krešimir Macan sudjelovao i kao član žirija.
-Ovo predstavlja veliki uspjeh za hrvatsku PR scenu jer je uz njega u žiriju bila i kolegica Marina Bolanča Radunović iz agencije Abeceda komunikacija. Macan i Bolanča nisu sudili u kategorijama u kojima su njihove agencije finalisti. Uz rad za Udrugu hrvatskih sudaca, IPRA-in žiri ove godine nagradio je još osam kampanja iz Hrvatske (10 zlata ukupno za 9 kampanja), te uz dosad osvojenih 16 IPRA GWA u Hrvatskoj – to daje dosad 26 svjetskih zlata za hrvatski PR od 2015. godine – poručuju iz ove PR agencije.
Dodjela nagrada održat će se na IPRA GWA gala večeri u Beogradu 18. listopada 2024. – rezervirajte vaše mjesto na vrijeme.

Pročitajte još

9 besplatnih radionica kroz u CDMO Dubrovnik

Dulist

ŽUPANIJA O UVALI SUMARTIN ‘Nismo mogli naručiti čišćenje, to je obveza Grada, ali na teret koncesionara’

Dulist

MORE U DUBROVNIKU NA 29.7 STUPNJEVA Novi hrvatski rekord

Dulist