Zanimljivosti

MANJGURA BLOG Pregled popuštanja mjera protiv koronavirusa u Europskoj Uniji

novel coronavirus COVID 19 geographical distribution EU UK 2020 04 22

Na blogu PR agencije Manjgura Krešimir Macan detaljno je iznio pregled popuštanja mjera protiv koronavirusa u Europskoj uniji. Razvoj situacije u detaljnom smislu može se pratiti na ovom i ovom linku, a sve informacije o zaštitnim maskama koje će postati dio naše svakodnevnice pročitajte u tekstu Nosite platnene i druge maske kad možete – napravit ćete samo dobro sebi i drugima. Sve tekstove na temu pandemije potražite pod ključnom riječi koronavius na blogu.

Macan donosi u nastavku detaljan pregled popuštanja mjera protiv koronavirusa na području EU + UK + Norveška i Švicarska s linkovima na originalne odluke koje, ističe, lako prevedete s Google translate alatima za dokumente.

Same mjere poduzete u borbi protiv koronavirusa i usporedbe s dugim zemljama mogu se pratiti ovdje  – Hrvatska zasad ima maksimalnih 100 bodova zbog vrlo restriktivnih mjera. Ovdje se nalazi detaljna odluka o popuštanju mjera te dokumenti.

Mjere protiv koronavirusa su na snazi do 19.travnja i već je najavljeno njihovo produljenje. Prve mjere popuštanja se očekuju 23.travnja.

Nekoliko dobrih vizualizacija pandemije u Hrvatskoj:

Vizualizacija pandemije koronavirusa u Hrvatskoj Mireo

Vizualizacija pandemije koronavirusa u Hrvatskoj Velebit.ai

VAŽNO je istaknuti, dodaje Macan, kako sve ove planirane mjere vrijede pod uvjetom da se epidemiološka situacija ne pogorša.

Detaljan pregled mjera pogledajte upravo u objavi s bloga pod nazivom Pregled popuštanja mjera protiv koronavirusa u Europskoj Uniji.

Pročitajte još

NA DANAŠNJI DAN 1986. Umro povjesničar i arhivist Vinko Foretić

Dulist

Prije 14 godina zauvijek nas je napustio heroj Domovinskog rata Aljoša Nikolić

Dulist

Sretan rođendan našem kiparu Josipu Ivanoviću!

Dulist