DuList IN

MAJČIN DAN Obiteljsko druženje u prirodi uz podršku Valamar Rivijere

Obiteljsko druzenje u prirodi uz podrsku Valamar Rivijere 00

Društvo Naša djeca Dubrovnik jučer je po 23. put u kontinuitetu obilježilo Majčin dan i Dan obitelji kroz događanje ‘Obiteljsko druženje u prirodi’.

Prigodni program u kojem je sudjelovalo 18 obitelji s ukupno 73 člana održao se na Babinom kuku uz podršku Valamar Rivijere. Obitelji su se natjecale u čak šest igara spretnosti i snalažljivosti: pikadu, nogometu, tronogom trčanju, štafetnoj igri – poligonu, hvatanju obruča i neobičnom sladoledu. Osim igara, održana je i radionica na kojoj su djeca izrađivala ‘Srce za mamu’.

Natjecatelji i volonteri zajedničkom su pozitivnom energijom uz prekrasno vrijeme koje ih je poslužilo ostvarili sve planirane aktivnosti i pri tom se jako dobro zabavili, a titulu obitelji koja je bila najspretnija u igrama ponijela je obitelj Majstorović prevođena mamom Almom i tatom Ivanom koji su se natjecali sa svojim kćerima Elom i Unom. Drugo mjesto osvojila je obitelj Mackiedo, a treće obitelj Ćatić. Nagrade su dobili i prvoprijavljena obitelj Tahirović te obitelj Raguž kao najbrojnija obitelj.

Pročitajte još

‘VRIME JE’ Predivna nova pjesma Olivera Dragojevića raznježila Velolučane

Dulist

Novi tjedan donosi bogat raspored programa ‘Ulicama našeg Grada’

Dulist

[FOTOGALERIJA] Na Stradunu u smiraj dana

Dulist