DuList IN

Maja Grgić ima novo umjetničko ime. Znate li što znači Neem?

maja grgic26

Dubrovkinja Maja Grgić, naša poznata jazz pjevačica, prihvatila je dugogodišnji nadimak kao novo umjetničko ime, a najavila je i sutrašnji koncert u Zagrebu. Umjetničko ime joj je Neem, a na društvenim mrežama je napisala i kakvo značenje nosi.

– Hajde da se iznova upoznamo. Kako vam se čini moje umjetničko ime? I dalje sam vaša Maja, ali ovaj dugogodišnji nadimak sam napokon odlučila prihvatiti kao svoje umjetničko ime. Neem je inače sveto stablo za neke narode, a ima veliku ljekovitu vrijednost. Tako želim da i moja glazba “liječi”, da vas povede na putovanje kroz osjećaje – napisala je Grgić.

Dubrovkinja je najavila i sutrašnji nastup u JJ Sound baru u centru Zagreba koji počinje u 19 sati. Osim što će se predstaviti s novim umjetničkim imenom, s pratećim bendom predstavlja novi singl.

– Nevjerojatno mi je drago najaviti druženje sa svima vama koji ste u Zagrebu 15.12. Dođite u 19 sati u JJ sound (Gajeva 18). Pjevamo za vas i predstavljam svoj novi singl “Svijet gdje nismo sami” – objavila je.

Maja Grgić je vokal, Krunoslav Levačić na bubnjevima, Teo Martinović na klavijaturama, a Zvonimir Šestak svira kontrabas. Nastup će biti u znaku popa, rocka i jazza, pitke autorske glazbe zbog koje je već nazivaju ženskim Markom Toljom, stoji u opisu događaja na Facebooku.

– “Svijet gdje nismo sami” je prvijenac pod novim umjetničkim imenom i kombinacija je glazbenih rock početaka i autoričine velike ljubavi prema jazz glazbi, a žanrovski mu voli tepati da je “heavy-jazz” – dodaju organizatori.

Pročitajte još

Vlasnici apartmana – imamo super novosti za vas!

Dulist

‘ULICAMA NAŠEG GRADA’ Bogat zabavni i glazbeni program i ovog tjedna

Dulist

DRUGO MJESTO U SHOWU ‘ELITA’ Aneli Ahmić osvojila 50 tisuća eura

Dulist