Zanimljivosti

M-LJETOVANJE 2021. Tratajte se odmorom na Odisejevom otoku

mljetovanje

Prijave za M-ljetovanje 2021., duhovno-edukativno-ekološki program na otoku Mljetu za mlade od 20 do 35 godine, otvorene su 1. svibnja. Mogu se prijaviti svi zainteresirani koji pripadaju toj skupini, a žele iskusiti mir koji bi im pomogao jasnije sagledati svoje životne situacije i odluke koje trebaju donositi. Naravno, M-ljetovanje je za one koji se ne boje avanture, sklapanja novih prijateljstava, fizičkog rada u prirodi ali i odmora u ljepotama čistog mora i uživanja u pogledu na zvjezdano nebo te upoznavanja s nevjerojatnim otočićem sv. Marije, otočićem u otoku.

Program je zamišljen kao duhovno edukativni program za mlade s naglaskom na ekologiju i kršćansku meditaciju. Radni dio programa odnosit će se na ekologiju, čišćenje i obnovu u potpunosti zapuštenih starih maslinika. Program koji se odvija u uvali Bobovište u blizini Polača na otoku Mljetu okuplja ukupno 300 mladih u pet termina.

Termini su: 25. – 31.7.2021.; 1. – 7.8.2021.; 8. – 14.8.2021.; 15. – 21.8.2021. te 22. – 28.8.2021. (internacionalni).

Za prva tri termina među onima koji se prijave do 10. svibnja, prednost imaju oni koji se prvi put prijavljuju na M-ljetovanje. Četvrti termin je bez prednosti, odnosno popunjava se po principu tko se prije prijavi. Peti termin je internacionalni i cijeli termin će se odvijati na engleskom jeziku te je za sudjelovanje potrebno poznavanje engleskog jezika.

Organizatori M-ljetovanja 2021. SKAC-DU poručuju: ‘M-ljetovanje preporučite svim prijateljima i poznanicima koji do sad nisu bili na sličnim programima, a vjerujete da bi im bilo dobro i korisno’.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist