DuList IN

Luka Nižetić stiže na Konoviziju!

nizetic 2 2

Već po tradiciji u sklopu Konovizije plus – glazbene pauze između posljednjeg natjecatelja i početka glasanja, nastupa neko od glazbenika s hrvatske glazbene scene, a ove godine konovizijske gledatelje zabavljat će Luka Nižetić.

Splitski glazbenik je na sceni prisutan već više od 20 godina, a iza sebe ima šest studijskih albuma, te dva live izdanja. Dosadašnji singlovi demonstriraju širinu njegovog glazbenog afiniteta od uzbudljivog rock-popa iz ranije faze, preko fuzije world ethno-južnjačkog-popa, pa sve do današnjeg zvuka naslonjenog na recentne moderne svjetske trendove i mediteranski pop. Proljeće, Jugo, Amsterdam, Ne ne ne Da da da, Brutalero, Ponekad poželim i Prava ljubav samo su nekih od brojnih hitova iz Nižetićeve bogate karijere

Nižetić se može pohvaliti i sudjelovanjem i nagradama na vodećim festivalskim događanjima kao što su Melodije Jadrana, Splitski festival, Hrvatski radijski festival, Dora te CMC festival, a u svojoj dugogodišnjoj karijeri surađivao je i s imenima kao što su Lana Jurčević, Ivana Kindl, Miroslav Škoro, Radojka Šverko, Matija Dedić, klape Nostalgija i Kampanel te sastav Kočani Orkestar.

Osim po glazbenoj karijeri poznat je i po pobjedi u televizijskom showu Ples sa zvijezdama, nositelj je i prve nagrade kulinarskog showa Celebrity Masterchef, bio je i dio postave hit mjuzikla Mamma mia kazališta Komedija, a okušao se i u glumačkim vodama u predstavama Aladin i čarobna svjetiljka i Kako je Potjeh tražio istinu.

Popularni splitski glazbenik, čiji aktualni singl Različito isti hara hrvatskim top listama, na bini hotela Croatia će se konovizijskoj publici predstaviti sa svoja dva bezvremenska hita, a program Konovizije plus popunit će svojim nastupom i Limena glazba Cavtat.

Podsjetimo, Konovizija se održava 10. veljače u Hotelu Croatia u Cavtatu s početkom u 20 sati.

Pročitajte još

Paul Oakenfold stigao je u Dubrovnik!

Dulist

IZAŠAO JE TRAILER Pogledajte kako su Kupari i Trsteno izgledali u filma ‘Lee’

Dulist

Pogledajte bogat glazbeni program ovog vikenda!

Dulist