Zanimljivosti

LONDONU U POHODE! Evo što Turistička zajednica priprema za Britance

Gazde na Stradunu advent

U suradnji Grada Dubrovnika, Turističke zajednice grada Dubrovnika i Zračne luke Dubrovnik u četvrtak, 10. prosinca u Veleposlanstvu RH u Londonu bit će održan tradicionalni Christmas Reception Dubrovnika.

Ovaj događaj se već nekoliko godina uzastopce organizira s ciljem svojevrsne zahvale britanskim partnerima i novinarima na aktivnostima na promociji Dubrovnika na nama najvažnijem emitivnom turističkom tržištu.

Istom prigodom svi gosti u Veleposlanstvu RH, koji je najavljeno oko devedeset, imat će prilike uživo vidjeti najljepšu dubrovačku ulicu Stradun, na kojoj će se pjesmom i plesom predstaviti slavljenik – FA Linđo.

Također putem Skype veze sve nazočne u Londonu izravno će pozdraviti i počasni konzul Velike Britanije u Dubrovniku, Mark Thomas.

Program na Sradunu počinje u 19 sati , a izvođači će biti smješteni ispred palače Sponza kako bi Britanci i ostali uzvanici na prijemu mogli uživo vidjeti raskošnu dubrovačku svjetlosnu Božićnu dekoraciju i osjetiti blagdansku atmosferu Grada. Putem slideshowa predstavit će se i najvažniji segmenti programa Dubrovačkog zimskog festivala.

Pročitajte još

JOŠ JEDAN NATJEČAJ WMO Sjećate li se pobjedničke fotografije Dubrovčanina iz 2016?

Dulist

ZA NESTRPLJIVE VRTLARE Donosimo vam vrste cvijeća koje najbrže rastu!

Dulist

Prugasti dupin uočen na Pelješcu

Dulist