Aktualno

Ljetna škola brodogradnje na Lokrumu

9 1

Tradicionalna, 13. po redu, Ljetna škola brodogradnje održat će se i ove godine u masliniku na toku Lokrumu. Ovog vikenda, 27. i 28. srpnja program će se održati za dvije grupe polaznika koje će sudjelovati u radionici brodomodelarstva i mornarskih čvorova, a polaznici će dobiti i mornarske majice. Na Ljetnu školu brodogradnje mogu se prijaviti učenici osnovnih škola od 3. do 8. razreda osnovne škole. Polaznike trebaju prijaviti roditelji ili skrbnici na: www.ztk-du.hr/ljsb-prijava/.
Ljetna škola brodogradnje je otvorenog tipa, što znači da roditelji/skrbnici mogu doći pogledati i sudjelovati s djecom u ljetnoj školi brodogradnje.

Program Ljetne škole brodogradnje pogledajte ovdje:

-Subota 27.7.2024. u 9:40 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu gdje je u 10 sati polazak s brodom na Lokrum. Radinica će se održati u masliniku s početkom od 10:30 i trajati će dva sata. Nakon toga slijedi slobodno vrijeme i kupanje po želji. Povratak s brodom u stari gradski porat.
-Nedjelja 28.7.2024. u 9:40 okupljanje polaznika na velikom mulu u starom gradskom portu s polaskom u 10 sati s brodom na Lokrum. Radionica će trajati od 10:30 do12:30 nakon čega slijedi slobodno vrijeme i kupanje po želji. Povratak s brodom u stari gradski porat.

Ljetna škola brodogradnje organizirana je u suradnji Zajednica tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije i Grada Dubrovnika, Modelarskog instituta Nave Dumins, Društva brodomodelara “Argosy”, Jedriličarskog kluba Hydro, Društva pedagoga tehničke kulture Dubrovačko-neretvanske županije uz podršku Rezervata Lokrum i Hrvatskog saveza brodomaketara.

Pročitajte još

TAKSISTI HUMANITARCI Novo udruženje Taxi i Uber vozača Grada Dubrovnika

Dulist

UDARAN VIKEND Prometni kolaps u gradu, stanje na autocestama ništa bolje

Dulist

IZ GRADA PODSJEĆAJU U tijeku je završno testiranje sustava zone posebnog prometnog režima

Dulist